Grand Teton

Verenigde Staten, Jackson, wyoming

Ontbeten met een eitje en vruchten uit blik en daarna getogen naar het nationale park Grand Teton. Eerst naar Lake Jenny gereden en daar een trail gelopen van drie uur met mooie uitzichtpunten.

Daarna terug gegaan met de boot en een hotdog plus frisdrank verorberd. Met de auto verschillende observatieposten bezocht, het ene stukje natuur is nog mooier dan het andere. Om ongeveer zeven uur waren we weer terug in Jackson waar we de plaatselijke supermarkt hebben bezocht, die ongeveer tien keer zo groot is als de Appie in Mijdrecht.

Tot slot nog wezen eten bij de Japanner tegenover ons hotel. Ook Tanja begint sushi steeds meer te waarderen. Terug in het hotel hebben we de overnachtingen geboekt in Rapid City en Lusk.

Morgen vertrekken we weer uit dit prima hotel en wordt de reis gemaakt naar Cody waarbij we door het zuidoosten rijden van Yellowstone.
Dat stukje hebben we namelijk nog niet bekeken.

Howdy en tot morgen maar weer !!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat zien jullie en wij met alle foto,s een heleboel moois. Het weer is bij ons erg warm, 20 tot 25 graden, maar aan de kleding te zien bij jullie ook goed. Verder hier alles goed. Goede reis vandaag! Het beste gewenst van ons. Dag.

Hans 2014-09-18 09:00:52

Hmmmm lekkere sashimi...ziet er goed uit. Opnieuw mooie foto's van natuur en wildlife. Heel overweldigend al die vergezichten. Groeten, Erwin

Erwin 2014-09-18 09:26:10

wie maakt steeds die foto`s waar jullie allebei opstaan :) een beer?? mooi hoor

bart 2014-09-18 21:47:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.