Van Yellowstone naar Grand Teton

Verenigde Staten, Jackson, Wyoming

Vandaag een kleine reisdag (van 3 uur) van Park Island naar Jackson. Eerst even de plaatselijke kat geknuffeld die ons vanochtend kwam opzoeken nadat we hem gisteren hadden aangehaald.

De TomTom deed het halverwege gelukkig weer. Gisteren in Park Island kregen we te horen dat het "normaal" is dat de navigatie-apparatuur geen satelliet kan vinden. Tsja... het lijkt af en toe wel een dorpje uit de X-files hier.

Na aankomst in Jackson zijn we eerst uitgebreid gaan winkelen en natuurlijk eerst even de plaatselijke Starbucks opgezocht. Veel leuke winkels hier en een gezellig stadje. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt met dorpjes met één straat en twee winkels.

Daarna ingecheckt bij het hotel waar ze als aardigheidje een aantal pluche bizons op het bed hebben neergelegd. Mooie kamer en nu weer een ontbijtje erbij inbegrepen. Wel zo makkelijk!

Om 16:00 uur op weg gegaan naar het nationale park dat direct boven dit stadje ligt: Grand Teton.
We doen vandaag alvast een klein stukje van het park en morgen hebben we vervolgens de hele dag gepland voor de rest van het park.

Tot slot gegeten bij de Mexicaan tegenover het hotel.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Zo kattenmeppers! Ziet er weer mooi uit allemaal, wat 'n vergezichten zeg. Mazzel dat die beer opgezet is, anders was er geen vervolg vd reis gekomen, vrees ik. Groetjes van ons allemaal!

Ellis 2014-09-17 06:53:37

Hallo, Prachtige plaatjes en een heel mooie slaapkamer. Wat een grote boog van geweien staat daar. Ook een lekkere grote truck en een prachtige natuur met regenboog. Hier alles oke . De groeten van ons.

Hans 2014-09-17 09:08:04

Hoi Tanja en Ronald, Erg leuk om al jullie verhalen te lezen en te genieten van de prachtige foto's. Hele fijne reis verder en Tanja tot ziens in het Oord. Groetjes, Nel Korving

Nel Korving 2014-09-17 15:56:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.