Sneeuw en wildlife

Canada, Pincher Creek

Het is hier opeens winter geworden. Vannacht heeft het gesneeuwd en alles is wit en het is berekoud. Daar hadden we met onze kleding niet echt rekening mee gehouden. Ondanks de slechte weersverwachting gaan we vandaag naar Waterton Lakes NP, nog net in Canada. Achteraf mogen we in onze handen knijpen, want het is de hele dag droog gebleven.

Vlak voor de ingang van het park staan een heleboel auto's stil en ja hoor, we spotten onze eerste zwarte beer!!  Het is nog een jonge beer en hij staat de hele tijd met zijn snuit in de sneeuw te wroeten. Onze dag kan niet meer kapot.

We doen bij Red Rock Canyon en bij het Cameron Lake een kleine wandeling en lunchen bij het prachtig gelegen "Prince of Wales Hotel" met fish and chips. Heeft Ronald toch een soort lekkerbekje te pakken.

Op de terugweg zien we opnieuw "onze beer", alleen een stuk dichter bij. We zien ook nog een bizon en een coyote. Wat het wildlife betreft dus een topdag.
Morgen gaan we terug naar de USA. 

Bye bye

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wow....echt mooi die beer. Opnieuw hele mooie foto's met die van het hotel al topper wat mij betreft. Vast heel luxe!

Erwin 2014-09-10 08:10:07

Toch nog een echte beer gezien, hoera ! Hotel ziet er prachtig uit met al die sneeuw en fish and chips op het menu. Nu weer terug naar de USA. Kijken al weer uit naar nieuwe belevenissen en prachtige foto's. Prettige reis.

Hans 2014-09-10 08:43:47

nu is de beer los en we noemen hem pippeloentje

bart 2014-09-10 19:45:54

Wat ee snoesje!

Marjan 2014-09-10 20:15:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.