Seattle

Verenigde Staten, Seattle

Vandaag Seattle verder verkend. Helaas zeer regenachtige dag (lijkt Nederland wel).
Naar de Space Needle geweest (60 verdiepingen hoog). Mooi uitzicht, wel heiig. Daarna naar de Chihuly Garden and Glass. Prachtige figuren van gekleurd glas. Dat was het leuke deel van de dag. Daarna werd het wat minder. Ik (Tanja) had een walvis tour geregeld vanuit Nederland, maar nu blijkt het toch wel erg ver weg te liggen. Wilden eigenlijk met een Ferry, maar dat was niet meer mogelijk. Uiteindelijk hebben we de auto vandaag opgehaald ipv morgen. Kunnen we er morgen met de auto naar toe rijden. In Chinatown hebben we nog noodles gegeten met stokjes! Was erg lekker en het voordeel van de stokjes is dat je niet snel kan eten.
Morgen om 6.00 uur op, omdat we eerst twee uur moeten rijden naar de Ferry naar de San Juan Islands. En dan maar hopen dat de walvissen zich willen laten zien!
De foto s volgen zo snel mogelijk.










Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat het weer niet zo best was. Het kan nu alleen maar beter worden. Hopelijk zijn de walvissen te zien. Wij zijn benieuwd naar de foto's, vooral ik naar jullie auto. Het allerbeste gewenst van Je ouders.

Hans 2014-08-31 08:21:33

Hai there! Heb je vakantie, sta je om 6 uur op! Hoe is het met de jetlag, een beetje te hanteren? Ben benieuwd naar foto's, zie nog niets maar misschien heb ik t systeem nog niet door, digibeet... Veel plezier bij de whales, spannend! Vanavond al een van jullie spruiten al te eten, wellicht schuift de andere ook nog aan, zondag patatdag he?! Have fun! Ps pap, wat ben je snel!

Ellis 2014-08-31 08:51:10

Grappig hoor zo'n blog, we wachten op de foto's. Ben benieuwd naar de walvissen Zal pappa als hij hier is jullie reisverslagen laten lezen, jammer dat het niet zelf kan volgen. Veel plezier, Groet, Marjan

Marjan 2014-08-31 10:38:12

Marter alert

Bart 2014-08-31 17:34:21

En is Seattle net zo als in de film( sleepless in Seattle)? Liefs van ons!

Nadia 2014-09-01 19:15:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.