Sofdag

Verenigde Staten, Seattle

Vandaag om 6 uur vertrokken met de auto, die we een dag eerder hebben opgehaald.
We kwamen er achter dat het walvissenscheepje vanuit Anacortes vertrekt en dat is op twee uur rijden plus 1 uur Ferry. Dat wordt dus onmogelijk zonder auto, vandaar eerst naar Hertz gegaan en gelukkig konden we de auto 1 dag eerder krijgen (een Mitsubishi Galant, prima auto, alleen niet zo veel snufjes als vorige keer).

Om half negen bij de Ferry gekomen, om 10 uur op de San Juan Islands aangekomen en klaar voor de boottocht. Drie uur gevaren en je raadt het al....... Geen walvis te zien.
En toen moesten we nog terug met de Ferry en de auto, deze dag was flink balen!!!!

Seattle vinden we wel aardig, maar beslist niet mooi. Veel Starbucks, ongeveer na elke derde straat zie je er weer eentje en ook heel veel zwervers. Verder vaak het idee dat je in een achterbuurt loopt, maar dat kan ook aan onze hoge standaard liggen (grapje).

De foto's maken we wel, maar het wil niet lukken met de iPad om deze te plaatsen. Ik ga nog aan de slag met de laptop, dus geduld svp. Oja, onze hotelkamer heeft hardboard muren, dus wij horen vanaf een uur of zes dat het ontbijt wordt klaargezet. Want onze kamer grenst direct aan de ontbijtruimte. Als ik hard tegen de muur sla, kan ik door het gat vanuit bed mijn koffie inschenken.

Volgende verslag zal vanuit Vancouver komen.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Nu dat was weer een hele belevenis, walvissen zo dicht bij. ( grapje ). Wij zijn erg blij met de berichten uit de USA. Veel plezier verder hopen wij. Dag!

Hans 2014-09-02 09:01:15

Balen??? mijn heggeschaar is kapot dat is balen :)

Bart 2014-09-02 17:37:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.