De eindstreep

Verenigde Staten, Anchorage

Woensdag, 20 augustus van Fairbanks naar Anchorage, 580 kilometer. Een prachtige route, alleen door allerhande wegwerkzaamheden kwamen we toch wat in tijdnood. Moesten namelijk om half acht op de eindbestemming zijn vanwege een afsluitend diner.
We passeerden Wasilla, waar de ouders van een collega van Nienke wonen en ik had beloofd deze te bezoeken. Vanwege de tijd is de rest doorgereden en ben ik alleen even een kop koffie wezen drinken. Was gezellig en ze woonden prachtig aan de rand van een meer.
Daarna doorgereden naar Anchorage, waar in een bar het diner was en een klein feestje, daar iedereen de finish bereikt had! Uiteindelijk lagen we half drie in bed met een voldaan gevoel dat we de eindstreep gehaald hadden.

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

TOP TEAM

Willemijn 2014-08-22 10:03:18

Piet ,Mathijs, Paul, Joep,Pam, Rix en Marinus geniet van een fijne laatste dag ,een hele goede terugvlucht, groetjes en tot morgen, PS. Wie wast die auto???

Olga 2014-08-22 10:37:10

Schitterende foto 's en verslagen, zo heb ik de hele tocht meegereisd, liefs

Olga 2014-08-22 10:57:40

Gefeliciteerd!!!!!! Geweldig wat een tocht, iedere dag met veel plezier jullie verslagen gelezen. En wat een mooie foto's. Ook zonder al te veel panne, het resultaat van veel sleutelen en voorbereiden vooraf, complimenten. Ik hoop dat jullie een keer een avond of dag organiseren om te luisteren naar jullie verhalen en de vele foto's nog eens te zien. Groeten, Guus en Jannie

guus en jannie 2014-08-22 12:08:47

Eindelijk de eindstreep gehaald zonder mankementen een hele goede vlucht en tot ziens op de kievitweg.

Annie van Dijk 2014-08-22 13:39:41

Proficiat voor jullie allen daar. Piet toch maar mooi dat je zoon je gestrikt heeft voor dit avontuur. En zonder jouw Volvo kunde was het hem niet gelukt. Het was het m.i. dubbel en dwars waard. Heb ook genoten van jullie reisverhalen en foto's. Een goede terug reis toegewenst. Marianne en Albert.

Albert oet Blijham 2014-08-22 14:16:20

Geweldig heren, een prestatie en een prachtig avontuur. Iets om heel lang op terug te kunnen kijken en bij een glas wijn nog lang over te verhalen. Geweldig dat jullie de eindstreep zonder noemenswaardige panne hebben weten te halen. Nu snel weer naar huis, ook weer fijn. Groeten Hans.

Hans Slotboom 2014-08-22 17:25:54

Piet en Mathijs. Proficiat met het halen van de eindstreep. Geweldig dat vader en zoon zoiets voor elkaar hebben gekregen. Mocht je nog eens plannen hebben voor zoiets dan hou ik me aanbevolen om met jou Piet eventueel voor de "Krasse Knarren" trip te gaan van bijvoorbeeld de Noord Kaap naar Lissabon met een oud vehikel. Jij bent inmiddels techneut genoeg. Goede thuisreis en tot ziens in Deurne.

Jos van Lierop 2014-08-22 19:25:48

Van harte en ook wij hebben genoten van jullie mooie trip. Mooie ,foto,s en verhalen . Goede reis terug en tot snel

Corrie Siem 2014-08-22 20:10:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.