Richting Verenigde Staten

Verenigde Staten, Tucson



Donderdag, 31 juli. Vandaag naar de VS, een rit over 540 kilometer met een grenspassage Mexico / VS. Bij de Mexicaanse grens verwachtte ik nog een probleem met de auto uitklaren, aangezien deze op Mathijs zijn naam staat. Dit verliep echter vlot en we zullen onze borg van $ 200,- terugkrijgen. De grens met de VS was geen probleem, de bekende rituelen met vingerafdrukken en foto's kostte een aantal uren, maar toen waren we er doorheen. Langs de grens een enorme muur met Mexico. Na de grens werden we opgewacht door enkele leden van de Amerikaanse Volvo club, die met ons meereden naar Tucson. 's-Avonds in een Hamburger tent een vette Hamburger gegeten.
Mathijs zit nog steeds in Mexico, daar te wachten op zijn papieren.
Morgen een rustdag met een bezoek aan The Bone Yard.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Beste Piet, Mathijs. Paul en andere mensen die ik misschien ken. De belevenissen die jullie meemaken, zijn hier stof voor gesprekken. Tjonge, jonge, wat maken jullie veel mee. Allemaal heel bijzonder om de verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Erg sneu dat Mathijs zijn paspoort kwijt is geraakt. Groeten ook van Loek, José

José 2014-08-01 23:04:42

Fijn om weer berichten te lezen, hoewel Mathijs een apart verhaal kan schrijven.. Zorg dat je van de bone-yard foto's maakt, de webbeheerder is een groot luchtvaartliefhebber !! Veel succes verder

Dentaltheo 2014-08-01 23:25:31

Hallo Piet en Mathijs Wat geweldig dat we jullie belevenissen kunnen volgen. Elke dag weer verheugen we ons op weer een nieuw verhaal. En zeker de mooie foto's die meegestuurd worden verdienen een plek in een fotoboek!! En natuurlijk het paspoortverhaal zal nog vele jaren regelmatig terugkeren. Goede reis verder en dat Mathijs zich maar weer vlot mag aansluiten.

Margreet 2014-08-01 23:45:36

Hoi Piet en Mathijs, Nou, nou, het zijn me de avonturen wel die jullie beleven. Erg leuk om te volgen allemaal. Jammer inderdaad van die paspoort affaire, zo mist Mathijs toch een stuk route... Hopelijk raakt het snel opgelost. Geniet nog van de verdere trip en veel succes gewenst. P.s. Piet, wat is er aan de hand dat we jou nauwelijks meer aantreffen op de foto's? Moeten we ons voorbereiden op een nieuwe Mexicaanse look waar je ons mee wil verassen?

Wilma & Rob Solkesz 2014-08-02 12:45:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.