Mexico stad

Mexico, Mexico

Zaterdag 26 juli, op naar Mexico stad, een lange etappe, 760 kilometer, maar hoofdzakelijk snelweg. Om zeven uur ontbijt en om acht uur zaten we in de auto's.
Een wat saaie route met weinig afwisseling. Onderweg een stadje ingereden om te pinnen en te tanken. Hier moesten de heren nog met de lokale bevolking op de foto.
Onderweg nog een enorme stortbui gehad. Het is een imposant gezicht als je vanuit de heuvels Mexico nadert en de stad daar beneden ziet liggen. Het hotel in het centrum was goed te vinden (wij navigeerden!)

Zondag 27 juli, rustdag, uitgeslapen en laat ontbeten. Probeerde de site bij te werken, maar Wifi was een ramp in het hotel, met name het uploaden van de foto's lukte niet. 's-Middags de stad wat ingelopen, een enorme drukte. Inmiddels waren Erna en Sofie (andere dochter van Erna) aangekomen en hebben we afscheid genomen van Martin en Leontine. 's-Avonds met z'n allen in het hotel gegeten.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.