Rustdag Tucson

Verenigde Staten, Tucson

Rustdag Tucson, maar niet voor het serviceteam. Inderdaad, goed gezien, onze auto wordt ook nog even onderhanden genomen. Al een paar dagen een wat stotend geluid bij de achteras. Bleek dat we een bout verloren hadden uit één van de stangen, die de achteras met het chassis verbindt. Met een nieuwe bout probleem weer opgelost.
's-Middags een excursie gehad naar "The Boneyard" dit is het grootste vliegtuigkerkhof ter wereld. Hier worden talloze oude(re) militaire vliegtuigen gestald (mothballed) in afwachting van verkoop, hergebruik of afvoer.
Mathijs heeft vandaag het noodpaspoort gekregen, maar kan maandag pas bij de Amerikaanse ambassade terecht.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hee Piet, Zit misschien nog een leuke straaljager bij voor thuis:-)?

Rob Solkesz 2014-08-02 12:39:32

Kijk eindelijk wat vliegtuigfoto's ! Overigens het zijn niet alleen oudere toestellen, er staan hypermoderne en peperdure straaljagers en bommenwerpers tussen. Als gevolg van bezuinigingen op defensie staan ze 'even' geparkeerd....Een stukje noordelijker van Tuscon staan diverse verkeersvliegtuigen te wachten op nieuwe eigenaren of sloop. Jullie komen er nog langs op weg naar Flagstaff en route 66. Prima serviceteam en mooi materieel (krik). De auto ziet er nog goed uit. Voor Mathijs is het weerzien dan waarschijnlijk in Las Vegas. Veel succes verder. Groeten Theo+Carla

dentaltheo 2014-08-02 14:51:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.