Naar de sloppenwijken

Nederland, Borsele

Vandaag was het dan zover. Ik ga naar Phnom Penh! En ik moet zeggen, nu het zover is, vind ik het toch spannender dan een poosje geleden. Wat tref ik daar aan? Hoe ga ik het vinden? Kan ik wel een bijdrage leveren? Wat ga ik in mijn vrije tijd doen? Hoe goed of slecht is het hostel? Is het schoon? Hoe is het eten? Meer vragen dan antwoorden. En eigenlijk is het heel simpel, gewoon even wachten en morgen weet ik al een stuk meer. Dan ben ik er en ga ik het meemaken. Maar nu eerst een stukje vliegen naar Hong Kong en dan door naar Phnom Penh.

Vanmorgen om 09:00 uur naar Brussel vertrokken. Annette heeft me gebracht. Het was best raar om daar afscheid van elkaar te nemen. Het is best wel voor een aardige periode (bijna 5 weken) en zo lang zijn we nog nooit uit elkaar geweest. Van Tim had ik ‘s-morgens al afscheid genomen en van Floor zelfs afgelopen zondag al. Zij heeft met school een geweldige week in Florence en haar zie ik zelfs 6 weken niet. De reis van Zaventem naar Hongkong is zonder problemen verlopen. We kwamen zelfs eerder aan dan gepland. Waarschijnlijk hadden we de wind mee. Van slapen is niet veel terecht gekomen. Mijn lichaam was nog niet zover en mijn geest werkte ook al niet mee. Ik heb wel mijn ogen dicht gedaan, maar verder dan af en toe wegdoezelen kwam ik niet. Het eten was wonderwel te eten. Ik kreeg zelfs een ijsje als nagerecht.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.