De terug reis

Spanje, Madrid

Vandaag een spannende dag. Komen we echt met de taxi tot bij het vliegveld ? De taxi is er en dan het besef dat het echt voorbij is. Tot onze grote verbazing geen enkele controle gezien !! De Spaanse media laat alleen maar controles zien dat mensen niet zonder geldige reden op straat zijn.
Zonder problemen het vliegveld bereikt. En daar was alles super relaxed. Geen lange rijen voor de controles, niet eens een controle of je mogelijk ziek zou zijn. Wel vroeg op het vliegveld dus even 4 uurtjes boekje lezen, wandelingetje maken en weer lezen. In het vliegtuig was het vol op de stoelen zonder bijbetalen. Gelukkig mochten Helma en ik na het opstijgen naar een lege rij. Zo heeft lid zijn van de KLM fan club toch nog een voordeeltje. De vlucht was heerlijk rustig en snel. Slechts 2 uurtjes in plaats van 2 uur en 3 kwartier. Op schiphol ook geen enkele controle of je koorts had of wat dan ook. Dus zo naar de auto en naar huis.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.