Dag 4 Een rustdag

Portugal, Sagres

Na een natte dag van gisteren, hebben we vandaag een rustdag. Helemaal niets fietsen ? Nou nee, we zijn naar Cabo de São Vicente gefietst en het eindpunt van de "Ecovia do Litoral", van daaruit naar Fortaleze. Het fort is toegankelijk vandaag, de vorige keer dat we er waren was het dicht. Mooie wandeling gemaakt in het fort, de voorkant is alleen een façade voor de weidsheid erachter. Netjes aangelegde wandelpaden langs de afgezette kustlijn, je zal maar naar beneden vallen. Hier zitten tegenwoordig de vissers, die over de rand in de zee vissen op sardientjes. Daarna terug naar de camping en even niets. Behalve het bijhouden van het dagboek dan, lekker in het zonnetje.

Vandaag besloten dat we de EuroVelo route 1 niet verder volgen en op onze wegenkaart. We zouden een mtb route voor de kiezen krijgen die tevens een wandel route is.

s'avond toch nog een voorvalletje. Een buurman heeft, denken we, zijn medicijnen niet ingenomen en zijn alter ego heeft het over genomen. Alsof hij veranderde van de aardige man de vorige dag in een agressieve man. Dat gaf geen veilig gevoel. Bij de receptie nagevraagd en daar blijkt hij ook stennis te hebben staan maken. Daarop besluit de camping eigenaar om de politie te bellen en de man onder escorte van het terrein te verwijderen. Nu zijn we alleen op het verhuurde huisjes gedeelte, wel met een veilig gevoel.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hee wat leuk zijn we ook geweest alleen was het een stuk drukker.

Vera en Ruud 2020-03-01 21:31:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.