Bezoek Forbes Park, Fort Garland, Colorado

Verenigde Staten, Fort Garland, Colorado

Na een goede nacht en een relax verblijf in Pagaso Springs deze morgen vertrokken naar Fort Garland, in Forbes Park. Prachtige streek met afwisselend een mooi vlak landschap en ook prachtige berglandschappen. Enkel malen gestopt om een paar mooie plaatjes te maken.

Eens aangekomen in Alamosa, nog vlug even boodschappen gedaaan en contact opgenomen met Anneke en Matthijs omtrent onze aankomst bij de poort van het Forbes Park waar zij hun verbljjf hebben. Aan de poort even proberen aan te melde en ma toch ging de poort plots open voor nog een rit van ongeveer een 4 miles naar het huis van Anneke en Matthijs. Maar wat een prachtige omgeving en rust langs een god verlaten zandweg richting het huis. Anneke met de twee honden Penny en Borus, twee pracbtige honden, stonden ons op te wachten in het begin van de straat. Na een kort gesprek e kennismaking even de hoek omgereden op de parking en waoh wat een prachtig huis, nee noem het maar een villa in mijn favoriete houten stijl. Echt fenomenaal en pracht !!!!!

We waren van harte welkom en zeer vriendelijk onvangen met een echt nederlands tintje, kopje warm thee voor Els. Na wat bijgepraat te hebben en een wandeling gemaakt, nog even met Matthijs meegeweest om hout weg te brengen naar een afgelegen plaats waar alles verzameld wordt om tijdens de volgende winter opgebrand te worden. Dit kan enkel in de winter omtrent het brandgevaar.

Tijdens de rit enkele herten mogen spotten, maar jammer genoeg geen fototoestel bij om die te kunnen vastleggen op het gevoelig plaatje. Terwijl met Anneke thuis gebleven, had Els ook een hert in de tuin kunnen spoten. Wat een prachtige plaats om te verblijven. Miscchien moeten we ook maar een huisje hier uitkiezen voor onze oude dag ????????? Wat een rust en geen beetje stress !!!!!

Na een lekker dinner, klaargemaakt door Anneke en Els, en een slaapmutsje dan maar slapen gegaan om ons voor te bereiden op een komende rustige dag.

Morgen dan het vervolg van ons verblijf in Fort Garland in het bijzijn van twe mooie liefdevolle hondjes en prachtige vogels.

Tot morgen dan maar weer.

Groetjes Gerard en Elsje

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.