Bezoek Mesa Verde National Park Colorado

Verenigde Staten, Mesa Verde National Park

Hello Folks,

Vandaag staat het Mesa Verde National Park op de planning. Terug, zoals Chako Culture Park, een stukje cultuur omtrent de Indiaanse nederzettingen.
Deze middag rond 12h00 vertrokken voor een rit van ongeveer een 72 miles riching het noorden. Van New Mexico naar de staat Colorado. Mesa Verde ligt ongeveer een 36 miles westelijker dan het mooie stadje Durango.
Het park ligt op een hoogte van +/- 7000 voet of 2134 meter. Vandaag was het op die hoogte nog 82 graden fahrenheit of een 37 graden celcius dus best zwaar om een inspanning te leveren. Maar wat een prachtig park met ongelooflijke nederzettingen in de bergeb en holtes van de bergen verwerkt. Dit heeft Els weer goed op de foto proberen vast te leggen. Hoe de indianen dat hebben kunnen verwezenlijken is nog altijd een raadsel.
Na het bezoek terug naar Het hotel in Farmington en op de terugweg nog even gestopt bij ons lekker restaurant waaf Els niet goenoeg kon krijgen van de lasagna Verde en haar toetje.

Morgen gaaf de reis verder naar Hot Spings naar een totaal andere Hotel accommodatie dan we tot nu toe gewoon waren.

Het verslag krijgen jullie morgen.

Totaal gereden miles / km : 3500 / 5600

Groetjes
Gerard en Els

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.