Grand Canyon National Park

Verenigde Staten, Tusayan, Arizona

Na een wat rumoerige nacht in MGM hotel verbaasde ons dat de straten van Las Vegas er verlaten bijlagen. Enkel een paar taxi's die reeds toeristen naar hun bestemming brachten maar geen enkele wandelaar s'morgens vroeg in de straten van Las Vegas.

Om 10h00 uitgecheckt en de auto ingeladen voor een trip van 270 miles naar Grand Canyon National Park. Een kleine 5 uur rijden. Maar tot onze verbazing stond de tijd op de GPS in de auto reeds een uur later dan we hadden uitgecheckt. 10h00 uitgecheckt, auto 11h00. Blijkbaar ergens een tijdzone overgeslaan ???

Onderweg nog even gestopt om de Hooverdam te bekijken, na controle door de politie. Ook extra controle wanneer je de dam van binnen wilde bezichtigen, wat we niet hebben gedaan. Blijkbaar zijn ze bang voor een aanslag.

Iets buiten het Grand Canyon National Park ligt een plaatsje Tasuyan waar we ons volgende verblijf voor 2 nachten hebben geboekt. Tussen haakjes, het boeken via " Booking.com " verloopt heel vlotjes. Tot nu toe nog geen enkel probleem gehad met de boekingen.

Eens uitgepakt en een drankje genomen, nog een kleine verkenning gedaan van het Park dat binnen een kleine 5 miles ligt van ons hotel. Reeds enkele mooie indrukken opgedaan dat Els dan ook mooi heeft weergegeven ol de bijhorende foto's.

Morgen het vervolg hierop

Tot morgen

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.