Las Vegas, the big city in state Nevada

Verenigde Staten, Las Vegas, Nevada

Sorry folks,

Verslag pas vandaag maandag 16 juni kunnen opmaken wegens een drukke dag op zondag 15 juni, maar dat lezen jullie zo wel.

Vanuit Kanab, na een ontbijt bij de buren ( Victorian hotel ) vertrokken naar Zion National Park. Zion Park ligt op ongeveer 80 miles rijden vanuit onze verbljfplaats in Kanab. Het park is veel kleiner dan bvb Yellowstone park maar heeft een heel aparte mooie rode kleur rotsformatie. De wegen hebben ze dan ook geschilderd, aangepast naar de rode kleur van de bergen. De rit door het park is echter beperkt gebleven omdat er een stuk niet toegankelijk is voor het gewoon autoverkeer. Dan maar een de shuttlebus nemen dachten we, maar wegens de drukte geen enkel parkeerplaatsje meer te vinden binnen straal van enkele miles. Dus even moeten afzien van de geplande uistap met de shuttlebus. Dan maar even voltanken en een lekker ijsje gegeten.
Vandaar uit vertrokken richting Las Vegas voor een rit van een kleine 180 miles. Na een paar uuur stonden we voor de poort van MGM hotel in Las Vegas.

WAT EEN CULTUUR SCHOK !!!!!!!!!!!!!!

Geen mooie natuurplaatjes maar en rij van hier tot in Tokyo om in te checken, gokautomaten, alle soort publiek / toeristen / high society en maar verder. Eens ingecheckt en onze kamer gevonden op de 26ste verdieping en een beetje bijgekomen van alle drukte, begonnen aan onze verkenning van Las Vegas " The Strip ". Eerst even moeten oriënteren en een stukje gelopen, maar dan herinnerde Els zich dat we maar een klein stukje gelopen hadden want we hadden de piratenboot nog niet gezien. Na een drankje voor de tweede keer " The Strip" gelopen en ja daar aan het einde lag het schipje. Maar ook onze voetjes en benen waren een beetje gestript van het wandelen en na de terugloop waren we blij dat we om 22h00 nog iets konden eten in een Harley Davidson tent. Een lekkere biefstuk met scrimps ????

Na nog even in het Casino te hebben rondgelopen, was het duidelijk voor beiden bedtijd. Even de oortjes volstoppen zodat we de sirenes niet hoorden van de diverse politiewagens die blijkbaar hun handen vol hadden deze avond / nacht.

Na de cultuurschok nog even nagepraat en lekker in bed gedoken zodat we morgen fris richting Grand Canyon zouden kunnen rijden.

Zo het vervolg van de reis van 16 juni



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.