Vertrek naar Jackson

Verenigde Staten, Grand Lake

S' morgens vroeg vertrokken voor een rit van 468 miles ( 750 km ) naar Jacksons in de staat Wyoming die iets noordelijker ligt dan de staat Colorado.

Reis is perfect verlopen maar wel vermoeiend maar als beide het stuur even kunnen overnemen maakt de rit het wel wat gemakkelijker. De streek die we tijdens de 750 km rit hebben gezien, had heel veel verrassingen en prachtige uitzichten.

Het hotel in Jackson hebben we vlug gevonden en daarna nog even wat gaan eten, ja in een rare burgertent, ...... waar de burger werd geserveerd met zoete friet ???????. Els had gelukkig iets vegetarisch gekozen en heeft dan ook lekker gegeten.

Daarna vlug naar het hotel want de temperatuur ging reeds vlug naar het vriespunt. Ook in Jackson ligt nog sneeuw en deze sneeuw op de bergen zorgde voor heel mooie plaatjes.

Nog even het reisverslag opgestart maar dan gezien dat we geen foto' s konden toevoegen omdat we geen gepast USB kabeltje bij ons hadden voor het uploaden van de foto'S via het fototoestel naar de IPad / tablet. Dus morgen even op zoek naar een bruikbaar kabeltje.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's ! Vind vooral die ene leuk dat de marmot? Over het mooie landschap uit kijkt ;)

knijn 2014-06-07 20:33:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.