Zon, zee, strand en een mini dinosaurus!

Australië, Byron Bay

Hi mates,

Hier zijn we weer om jullie bij te praten vd afgelopen dagen.
De laatste dag in Sydney bij de familie was top; uitgebreid gebruncht op het balkon met z'n 4en, getennist (Pat & Eef wij hebben geen lessen meer nodig ;-) ) en 's avonds bij James en Caroline gegeten. James en Josh waren zo lief om ons af te zetten bij de (nacht)bus. Heerlijk weer zo'n bus zonder airco en vol met ademende en snurkende mensen! Zonder gein, deze 13u viel best wel mee.
Aangekomen in Byron Bay was het 5 minuutjes lopen naar ons First Sun Holiday Park (it's amazing, haha...). Daar hadden we een gezellig kamertje gehuurd vlak aan zee. Helemaal prima! Met het uitpakken van de spullen riep Jim mij dat er een mini dinosaurus voor onze deur zat... Ik moest zo hard lachen! Jurassic Park hier ;-)
Verder hebben we deze dag niet veel gedaan. 's Avonds lagen we om 19.30u al te slapen! We worden oud ;-)
De 2e dag hebben we 'the lighthouse tour' gelopen; 5km heen via de stad en rainforest en de terugweg via het strand. Op één vd foto's hieronder zie je in de verte de witte vuurtoren op de berg staan. Het was leuk om ff er op uit te gaan!
Bij de vuurtoren aangekomen begon er net een bruiloft.... Het kost waarschijnlijk aardig wat, maar dan heb je ook wat zeg! Wow!
's Avonds lekker wat te eten gehaald en een filmpje op onze kamer gekeken.
Vandaag hebben we een poging gedaan tot surfen... De zee was best wild, dus na 2 bijna-dood-ervaringen zijn we maar naar wat ondieper water gegaan ;-) Pfff... viel flink tegen!
We hebben net onze tassen gepakt, want morgen vertrekken we om half 7 in de ochtend met de bus naar Brisbane. Dit is een kort bustripje van ongeveer 3u. in Brisbane hebben we een hostel voor een nacht in het centrum en dinsdag gaan we dan eindelijk onze camper ophalen!
Voor ons waarschijnlijk weinig Koninginnedag... Wat zijn jullie plannen?
Ik probeer nog wat foto's te zetten bij de dagen hiervoor, dus klink even op 27april.

See you later!
Liefs, Jim en Kim


Geschreven door

Al 11 reacties bij dit reisverslag

ZO NET JE VERSLAG GELEZEN, WAT SPANNEND ALLEMAAL. . iS WEL STOER kIM OM JOUW MET DIE SURFPLANK BEZIG TE ZIEN.eN DAN DAT DRAAKJE,HA,HA HAD HEM MAAR GEVANGEN , HADDEN JULLIE OOK NOG ''N HUISDIER . jE KUNT OOK ZO GEZELLIG SCHRIJVEN HET IS OF JE ER ZELF BIJ BENT! nOU MOPPIES OP NAAR HET VOLGENDE. kUS EN KNUFFEL VAN MIJ.

tante ineke 2013-04-28 13:13:25

he luitjes, nou ik heb even na mijn duikvakantie jullie verslagen gelezen. Fijn dat jullie zo goed zijn ontvangen bij de familie van Jim, gastvrije mensen zijn dat zeg. mooie dingen hebben jullie al gezien en gedaan. Samen met je (schoon)moeder heb ik net jullie laatste verslag gelezen. Ja dat surfen moet toch niet zo moeilijk zijn, gewoon op die plank gaan staan en dan terg naar de kust gaan ????????????? ha ha ha ha. Nee ik weet hoe moeilijk dat dat is hoor, heb ooit eens in mijn jonge jaren op een surfplank gestaan en ben er vervolgens vele keren afgedonderd. Maar goed , het was waarschijnlijk leuk om geprobeerd te hebben. Nou, nu begint zo'n beetje jullie avontuur met de camper. Kijken jullie goed uit want het links rijden zal best even wennen zijn. Enne Jim, zo''n mini dinosaurus zul je nog wel meer tegen gaan komen denk ik. Kim een hele dikke kus van je moeder en bonuspa, en jim van onze beide een dikke knuffel.

ton 2013-04-28 13:27:52

Heerlijk schatjes zo leuk om jullie zo te volgen. Neem de kleine dino maar mee terug voor je tante mick maar ja wie gaat hem op pakken haha. De zee foto's zijn prachtig en er zullen veel meer volgen. Ben benieuwd hoe het gaat met de camper. Nou tot de volgen verslag dikke kus lieverds moeki xx

Betty 2013-04-28 13:51:53

Ja ik wil hem wel. Het ziet er allemaal heel geweldig uit. Leuk om jullie te volgen.

Micky 2013-04-28 15:10:35

Jaloers op de leuke dingen die jullie doen en natuurlijk het mooie weer! Veel plezier samen een geniet er van :-)

Nicole 2013-04-28 18:21:20

Hey Kim en Jim, Geweldig, nu al!! En dan nog eens 5 van zulke weken! Geniet er lekker van. X

Annet 2013-04-28 18:23:24

Dan moeten wij nog flink oefenen dus!? Maar zo te lezen vermaken jullie je prima! Wat natuurlijk ook de bedoeling is. Hier gaat alles zijn gangetje hoor... (Jullie hebben het beter;-)) Geniet er nog maar lekker van en vergeet niet links te rijden hè haha! Liefs Pat en Eef x

Eef en Pat 2013-04-28 23:17:58

Geniet maar van het lekkere weer daaro, want hier regent het weer eens :S. Zo te horen gaan jullie genoeg zien en leuke dingen doen. Geniet ervan en hoor graag de verhalen als jullie terug zijn ;-)

Regina 2013-04-29 09:10:35

Hey Kim en Jim, Wat leuk om allemaal te lezen en fijn dat het een prettige tijd was bij de familie van Jim! Dat surfen lijkt me idd heel heftig, maar wel een toffe ervaring. Mooie foto's ook!! Ben benieuwd naar de ervaringen met de camper.. Geniet er maar lekker van! Gaat vast en zeker goed komen. Jullie zullen niet veel missen van koninginnedag hoor, daar is het zeker beter! Wij zitten gewoon in Breda... Tot het volgende verslag. Have fun!! Kussss

Marit 2013-04-29 09:13:20

Awesome! Klinkt gaaf en ziet er nog gaver uit! JALOERS! Die mini-dino haha. Veel plezier! x

marleen 2013-04-29 12:46:04

Klinkt allemaal goed en ziet er top uit. Geniet er lekker van. Groetjes, Eva, Martijn en Anoek

Eva 2013-04-29 22:21:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.