Zuid-West USA 2018

24 jul 2018 - 17 aug 2018

Wat in 2014 begon als een grapje gaat in 2018 toch gebeuren. We gaan naar Amerika!
Ergens in 2014 sprak ik met iemand over Amerika. "Ray, als je iets moois wil zien dan moet je de avondtour van Alcatraz nemen en richting Golden Gate Bridge kijken."
Thuis zocht ik San Francisco op waarop Linda vroeg: "Waar gaan we heen?" "San Francisco." "Oh leuk, wanneer gaan we?"
De eerste opzet was alleen San Francisco, later werd dat het bekende rondje LV, LA, SF en een aantal bekende parken. En waren de eerste plannen dat we met z'n tweeën zouden gaan, toen de mannen dat hoorden was al snel duidelijk dat we met z'n vieren zouden gaan.
Toch hield dat wel wat in. Want waar je buiten het hoogseizoen voor niet al te veel geld een ticket hebt, ben je in het hoogseizoen gewoon veel meer kwijt. Enz, enz. Dus er werd een begroting gemaakt met bijbehorend spaarplan en ons doel was bekend: met z'n vieren in 2018 naar Amerika.

Ik heb in de tussentijd heel veel gelezen, weet inmiddels veel te vertellen over Amerika terwijl ik er nog nooit geweest ben. Wel tof maar ik ben nu toch wel erg benieuwd! Nog even ruim een jaar wachten maar er valt nog genoeg te doen: plannen, boeken, regelen. Erg leuk!

Op deze pagina wil ik proberen de voortgang een beetje bij te houden, ook leuk om straks terug te lezen.

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van RLML.op.reis volgen

Ontvang een email zodra RLML.op.reis een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van RLML.op.reis

USA Mid-West 2019 17 jul 2019 - 8 aug 2019