Waiheke Island

Nieuw-Zeeland, Waiheke Island

Vanochtend al vroeg opgestaan, nieuwsgierig naar waar we terecht zijn gekomen. Het huisje is superleuk maar het wereldje er omheen was bij aankomst erg klein zo in het donker.
Deze accommodatie staat weer op een geweldige plek, zoals bijna alle adressen die we in Nieuw-Zeeland gehad hebben. Complimenten voor Travel Essence die onze reis regelden want dat hebben ze super gedaan.
Na het ontbijt een stukje over het terrein gewandeld, een praatje gemaakt met de verzorgers van het park Sally en Phil en wat kunstwerken bekeken.
's Middags lekker geluierd op ons privé-strandje, dat hebben we wel verdiend na zes weken rondreizen.
's Avonds uit eten geweest bij Cable Bay Vineyards, een wijngaard / restaurant met een geweldig uitzicht, we zien in de verte zelfs de Skyline van Auckland met de Skytower.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Weer een prachtig huisje met een geweldige omgeving. Geniet van jullie laatste bestemming en alvast een goede terugreis gewenst. Ik kijk uit naar jullie thuiskomst!

Dymphi 2017-03-28 10:16:58

Hallo luitjes, komen jullie toch wel terug naar ons kikkerlandje ?? Geweldig mooi land waar jullie nu zijn. En misschien "lest best", een geweldig mooie accomodatie waar jullie nu zijn. Geniet er nog even van en dan zeggen we nu weer "TOT ZIENS"".

Bep 2017-03-28 20:00:25

Een prachtig land laten jullie nu achter je maar de lange reis er naar toe was dat wel waard . Een goede vlucht terug en zie jullie gauw .

Els. 2017-03-28 22:05:35

Wat een mooie vakantie was dit, en hele mooie foto's, al zin om terug te vliegen? Zal wel even wennen zijn hoor. Alvast een hele goede terugreis. groeten van Marij.

Marij 2017-03-29 23:04:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.