Van Auckland naar Christchurch 1.200 km

Nieuw-Zeeland, Christchurch

Aangekomen in Auckland om 13:30 uur en door de lange wachtrijen bij de douane en het lopen naar de andere terminal de binnenlandse vlucht naar Christchurch van 15:00 uur gemist. Gelukkig gaat er elke 20 minuten een vlucht dus om 16:30 uur alsnog vertrokken. Auto opgehaald en om 20:00 uur aangekomen bij Ani en Paul.
Heel hartelijk ontvangen, lekker gegeten en gezellig bijgekletst.
Daarna moe maar voldaan gaan slapen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Aaahhh, dat klinkt goed. Ik hoorde vandaag over een grote brand (bos?brand) bij Christchurch. Hebben jullie daar ook iets van meegekregen? Last van gehad? Heeft die roet in jullie "reis-eten" gestrooid? Wij zitten in het noorden van Christchurch en de brand is in het zuiden, wij zien de rook vanaf ons logeeradres maar hebben er verder geen last van.

Ricky Hamers 2017-02-15 18:46:03

Nou ik zag vanmorgen op het nieuws de bosbranden daar! alles goed hoop ik? Ziet er erg mooi uit verders daar, geniet ervan xx Wij zitten in het noorden van Christchurch en de brand is in het zuiden. We zien de rook maar hebben er verder geen last van. Wel triest wat ze hier meemaken, eerst de aardbeving, dan een erg natte zomer en nu de branden.

Diana vugts 2017-02-16 07:56:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.