De Reis Erheen

Nederland, Schiphol

Vandaag ingepakt, Buffy in de watten gelegd, en naar Schiphol.
Alles verliep best OK, op Schiphol was wel een soort '100%' controle, dus hele tas open, elk dingetje (laptop, adapter etc.) bekeken..
En op Faro was er gedoe met de autoverhuur met de creditcard waarbij het bedrijf niet bepaald behulpzaam was en alleen oplossingen had waarbij je dus meer moest betalen, beetje ouderwets, bekend fenomeen va vroeger met die bedrijven. Hopelijk was dit niet de voorbode van de rest in Portugal.

Reis naar het appartement verliep soepel, wegen zijn verder super. Wel is alles Tol en heb je een electronisch machientje in je auto die elke nieuwe weg -bliept- en zo registreert wat je later nog allemaal aan extra kosten kan verwachten.
Het stadje voelt Spaans aan, veel toeristen en restaurants. Het is nog erg warm (benauwd). Een restaurantje uitgezocht dat de apartementverhuurder ons aanbeveelde voor echt goeie kip piri-piri.
Het was daar tafereeltje. Een oude dame die in het Portugees het drukke restaurant aan het micro-managemen was, een kok die ze personeel als Gordon Ramsy behandelde. Een serveerster die niks mocht doen en zich daar bij elke tafel voor verontschuldigde.. al met al was het eten wel goed, maar je komt er denk ik na deze ervaring nooit meer. Wel iets om meegemaakt te hebben.

Nu slapen en morgen op pad.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat de vlucht goed is verlopen. Er zijn de laatste dagen veel verstoringen. Veel plezier en geniet ervan, maar dat doen jullie wel zo te lezenšŸ˜Š

Ingrid 2018-08-28 10:05:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.