Central Park

Verenigde Staten, new york

Vandaag mooi weer dus op naar central park! Eerst langs de 'niketown' voor Weena, MEGA grote nike winkel..
Toen uren door central park gelopen, elke hoek van het park was er wel een tentoonstelling of een optreden.
Uiteindelijk via de west kant door de stad gelopen richting the Divine John Cathedral en daar onderweg in wat koffie tentjes gezeten, een leek wel een kantoor, elke tafel iemand met zn macbook en koptelefoon op. Te bizar. Hungarian pastry gegeten zoals op internet werd aanbevolen (zitten nu nog poppyseeds tussen mijn tanden).
Daarna terug naar downtown nadat we iets te ver waren afgedwaald (we zaten in Harlem, wat een verschil ineens met downtown.. wel leuk om te zien, maar naarmate het donkerder werd leek het op het begin van een CSI aflevering waarbij je een lijk in een container vindt..)
Daar bij Five Guys een burger gegeten om het amerikaanse gevoel af te sluiten, morgen naar NL.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Goeie reis morgen! Wat een avonturen, maar 12 oesters was dat nou lekker? Doet ons een beetje aan een scene van madmen denken. Wat voor toekomst werd er verspeld? In films komt het ook altijd uit natuurlijk!

Ron 2014-11-08 08:39:22

Madmen nooit gezien, maar de oesters waren prima! erg vers, maar iedereen zat daar natuurlijk massaal die dingen te eten, dus de turn-over time was wel snel :) Heb fotos van het park (arme pino) en mijn zoltar voorspelling toegevoegd.

cybertim 2014-11-08 16:27:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.