Halloween

Canada, Calgary

Vandaag eerst hardgelopen langs de Bow River met Douglas (~8km).
Je komt gelijk langs allerlei natuur gebieden (zoals alles hier) bird sanctuaries en broed plaatsen.
Ook langs van die typisch amerikaanse huizen (met een 'Porch') met allerlei halloween taferelen.

Hierna naar de supermarkt om boodschappen te doen. Een aziatische, het leek wel alsof je in China was (zie fotos) allemaal verse oesters en garnalen en vissen in aquaria die dan vers geslacht worden om mee te nemen.
En natuurlijk was het allemaal gigantisch groot, verzin het en ze hebben het.
Dus dat werd avonds kip met oesters en vis :)

Nu opzoek naar een halloween kostuum want we gaan avonds naar een feest van Douglas's vrienden die een huisfeest geven waar iedereen verkleed moet zijn.
Dus ik als cowboy (woody) en Weena als bugsbunny.

DRUK was het op de weg richting alle kostuum winkels, iedereen deed last minute inkopen.
Douglas had bedacht als doodgeschoten moeder van bambi te gaan en Claudia als mini mouse.
Na 3 winkels hadden we de nodige spullen zodat we er enigszins op leken.

Thuis kwam de zus van Douglas ook mee eten daarna naar het feest (op de 10e etage van een hoog gebouw in Calgary, mooi uitzicht). Na een uurtje ging het feest zich verplaatsen naar een kroeg of iets dergelijks dus gingen we naar beneden waar de taxi's wachten. (Douglas was de BOB want die moest werken de volgende dag, dus voor ons direct vervoer).
Alleen met 16 man in de lift naar beneden stopte het ding op de 8e.. je kent het wel.. lekker lacherig doen etc. tot de conclusie werd getrokken dat het ding echt niks meer ging doen. Ene probeerde al 911 te bellen, andere kreeg al een paniek aanval en het zweet spoot van ze hoofd, andere gillen dat we rustig moesten blijven en alle knopjes proberen.
Enfin nadat de een ze levensverhaal had vertelt de ander dronken/paniek de brandweer zat uit te schelden (die ondertussen gearriveerd was aan de andere kant van de lift deur maar nog niks kon doen omdat de monteur moest komen) een ander liedjes wilde zingen en wij met z'n alleen na meer dan een uur in je verkleed kostuum helemaal weg-gezweet waren werd de deur geopend (stonden wel 10 brandweer en politie mensen). En konden we onze weg vervolgen (die maar direct naar huis ging om te slapen, het was alweer 1h snachts).
Gelukkig kan je er later om lachen ;-)


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Haha wat een verhaal. Zul je net zien ja in een halloweenkostuum vast in de lift. In retroperspectief best grappig ;-). Hoe lang hebben jullie nou uiteindelijk vastgezeten? Inderdaad ook heel apart hoe die vissen daar allemaal bij elkaar zitten. Hopelijk hebben de oesters gesmaakt!

Ron 2014-11-01 17:50:42

Wat een viswinkel! En wat een belevenis! Oh, wat erg! En als je nu moest plassen? Jammer van alle verkleedspulllen? Waarom geen foto van jullie in het kostuum?

Ingrid 2014-11-01 18:33:04

Heftig vastzitten in een lift. Bij ons op school wordt deze situatie onder examenomstandigheden geoefend met hyperventilerende en andere stress achtige omstandigheden. Maar altijd een happy go luckyy oplossing achteraf. In de praktijk is het echter voorgekomen dat een beveiligster moeder van 3 kinderen vrijdagavond kwam vast te zitten en maandagmorgen werd bevrijd... Haar cellphone had geen bereik...! En de alarmknop in de lift werkte niet...

Ronald 2014-11-01 18:45:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.