Regen

Verenigde Staten, new york

Vandaag is het rot weer (nat/regen). Dus eerst paraplu gekocht in een overdekte Mall in Jersey City.
Toen met de metro naar de time-square buurt, wat een drukte!
Eerst nog langs een enorme foto/electro winkel (die duidelijk door joden werd gerunt) elke meter wel 10 medewerkers met een keppeltje. En er zat aan het plafond een soort loopband waar als je iets op een afdeling 'kocht' het via deze band naar de enorme kassa afdeling werd gestuurd (lawaai boven je hoofd van het snelwegroller systeem met pakketjes) chaos (ze hadden ook de markerbots zie foto).
Allemaal toeristen die elkaar gek maken, want uiteindelijk was er niks bijzonders (ja veel flashing lights en enorme winkels van elk groot merk).
Weer terug naar China Town om te eten (alles rond time square was een grote toeristen trap).
Van daaruit gelopen aan de east side richting central park, leuke buurt, veel kroegen.
Omdat het zo nat vies weer was de nodige barretjes van binnen bekeken oa een restaurant met happy hour (12 oesters en een biertje voor 12 dollar). Toen mijn toekomst laten voorspellen door zo'n Zoltan Fortune Teller machine die je altijd in de films ziet. Tevens bij een 'trendy' bbq restaurant/bar gegeten. Ja ook met regen is er genoeg te doen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.