De Reis Erheen

Canada, Calgary

Schiphol "de grootste luchthaven van europa" was aan het verbouwen, dus het leek een beetje op de Beverwijkse bazaar.
Ook boarden ging per persoon vanwege de röntgen-scan, en voor een airbus 330 ben je dan wel even bezig.
Dus een kwartier later dan gepland waren we dan in de lucht.

Nadat de grote negermeneer naast mij zich uitgebreid uitgerekt in slaap liet vallen de veel te dikke mevrouw voor mij en meneer voor Weena direct hun stoel naar achter gooide zaten we heerlijk klaar voor de reis.

Na 4 speelfilms en 9 uurtjes en 2 maaltijden landen we op Calgary. Uitstappen, begroet worden door bejaarden verkleed als cowboy die 'hello welcome to calgary' zeggen op elke hoek van de gang die leiden naar de paspoort controle waar gevraagd werd of je Ebola had.

We werden opgehaald door Claudia in een enorme auto die na 5minuten rijden een kleine auto bleek te zijn tussen al die andere pick-ups en suvs.

Thuis wachten Douglas de man van Claudia ons op en kregen we een enorme kamer toegewezen in hun huis aan de Inglewood Pt SE, daarna boodschappen gedaan en gegeten en zijn we gaan slapen.

Morgen de buurt verkennen op de fiets bij -5 graden. Gelukkig is het altijd zonnig en waait het niet zoals in NL dus het voelt gewoon fris en dus niet koud zoals je als NLler bij -5 zou denken.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Haha zo dat is wel ff afzien. Wel gave foto's (mooie natuur, nu al!), en wat een mooi huis wonen ze in! Veel plezier in Canada en pas op met Ebola.

Ron 2014-10-28 16:41:41

Ik zei net al 'nu denkt iedereen dat we in dat huis zitten' maar dat is dus niet zo, ik zal morgen wel wat foto's van het echte huis posten ;)

cybertim 2014-10-28 16:48:04

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Leuk verhaal en ben benieuwd hoe het verder gaat. Leuk om met jullie mee te reizen. Liefs

Ingrid 2014-10-28 20:18:09

Goeie start. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Veel plezier.

desma 2014-10-28 21:29:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.