steden trip madrid

Spanje, madrid

gran via is super centraal in madrid, lijkt een beetje op broadway met alleen maar grote statige theaters waar van alles speelt. Winkels eet cafes kroegen elke zijstraat barst hier van. Heb al lekkere pulpo gegeten en veel nieuwe kleren gekregen maar ook veel spaanse biertjes gedronken. Vandaag in het Prado museum geweest en de nodige rubensvrouwen mogen bewonderen. Vanavond weer tapas en morgen een laatste maal de winkels bekijken die we nog niet gehad hebben.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wow, dat klinkt echt zalig! Hebben jullie ook nog tijd om een voorstelling te zien? En ik hoop dat Weena ook wat kleding voor zichzelf kan vinden en niet alleen voor jou aan het shoppen is ;-)

Nelleke 2010-03-08 12:42:27

Nou zelf heeft ze ook wel wat gekocht hoor :) Maar we hebben geen voorstellingen gekeken, daar volgen we toch allemaal niks van, engels praten, of uberhaupt engels is niet iets dat ze kennen in madrid.

cybertim 2010-03-09 10:26:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.