Dag 21, Yosemite - San Francisco

Verenigde Staten, San Francisco

Na een heerlijk nachtje in ons grote huis in Oackhurst en een lekker ontbijtje gaan we vandaag richting San Francisco. Yosemite was het laatste nationale park wat we bezocht hebben.
Het is een uurtje of 3rijden naar San Francisco. Onderweg stoppen we nog even om te tanken, een starbucks koffie te halen, geld te pinnen en wat warenhuizen te bezoeken.

We passeren de tolweg van Oakland naar SanFrancisco, het kon er wel voor niks zijn, zo druk was het er. Naar helaas, we moesten toch 5Dollar tol betalen, door de week is het 6$.

Het was best even zoeken naar ons hotel, dan merk je pas hoe heuvelachtig SanFrancisco is. Er zijn straten bij waar je boven aan de weg staat en niet kunt zien wat er voor je gebeurd, zo stijl als het omhoog gaat, gaat het er ook weer omlaag.

Nadat we onze spullen op de kamer gegooid hebben gaan we lopend naar de bekende pieren; Fishermans Warf en Pier39. Het is vanaf ons hotel een halfuurtje lopen. Natuurlijk willen we ook even de zeehonden en zeeleeuwen zien die daar rondhangen. En veel pelikanen!

We eten nog wat, bekijken wat winkeltjes aan de Pieren, drinken nog wat cocktails en gaan weer richting het hotel.

Morgen nog een dagje in SanFrancisco voor de boeg.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

WAT EEN BELEVING, EN WAT MOOIE FOTO´S

THIJS 2016-09-29 12:12:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.