NOLA

Verenigde Staten, Harvey

Uber in, Uber out....dat zou makkelijk moeten zijn. Maar de 1e hebben we gecanceld....die had blijkbaar geen zin. De 2e was aardig...Gail. Gezellig mee zitten praten. Eerst even door het French Quarter gelopen....maar dat was nog aan het bijkomen van de vorige avond. Doorgelopen naar de Missisippi river en daar tickets voor op de radarboot geboekt. Toen de streetcar genomen naar Lafayette cemetry. Erg apart die graven die als huisjes op de begraafplaats staan. Onderweg nog even staan schuilen voor onze 1e, maar zeker niet laatste regenbui. Terug in het centrum ergens op het terras gaan zitten, maar geheel on-amerikaans was de snelheid van de ober bedroevend. We zijn maar even naar een Subway gelopen....hadden er geen vertrouwen in dat alles op tijd zou lukken. We moesten om 14:00 boarden voor de radarboot. De boot zelf was aardig, maar geen aanrader. Daarna doorgelopen naar Bourbon street en beignets gegeten (ok...en een biertje gedronken) bij café beignet. Geweldige muzikanten daar. Nog wat andere café's ingelopen, maar over het algemeen werd de muziek die daar gespeeld werd niet helemaal gewaardeerd door Doro. Ze omschreef het soms als 'Ronald muziek' 😂 Van onze Uber chauffeuse hadden we een tip voor een restaurant gekregen in Royalstreet....dat was een prima tip. Heerlijk gegeten bij Mr. B's bistro. Na deze warme lange dag de Uber terug. Ricky dacht een shortcut te nemen....maar die was afgesloten, maar uiteindelijk ons hotel weer bereikt.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Was dus geen “aan-rader” boot 😂 Vraag me wel af wat Ronald muziek is en hoeveel kg je inmiddels bent aangekomen 🤔 Goed om te lezen dat het weer goed gaat met je moeder 👍🏼

Ruud 2018-05-23 06:00:41

Dan moet het wel goede muziek geweest zijn! :-)

Ronald 2018-05-23 18:44:25

En jij aan het bier???

Wijnand 2018-05-25 14:14:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.