Route 1

Verenigde Staten, Los Angeles

Vandaag om 11 uur vertrokken richting LA. Het laatste lange stuk rijden vandaag. We hebben ervoor gekozen om via route 1 te rijden ipv de snelweg. Op aanraden van vele, dus toch maar de langere route genomen. Het was een prachtige route langs de kust. Het heldere water wat opspatte tegen de rotsen, Prachtig! Onderweg zelfs nog luierende olifant zeehonden gezien aan het strand. Echt super mooi. Na de hele dag gereden te hebben, lekker wat gegeten bij jack in the box. 2 taco's, een burger, kip teriaki, egg roll, frietjes en 2 medium (voor nl begrippen xl) drinken. Smaakte allemaal erg goed! Hierna nog een uurtje rijden en rond 9 uur waren we bij het hotel. Morgen staat Hollywood op het programma. Ik ben benieuwd wa te dat brengt! Welterusten en tot morgen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Prachtig die zeehonden...en zoveel..zal daar dan ook wel veel vis zitten want die eten nogal wat die beesten....neem aan dat ze niet gevoerd worden?...fijn dat jullie weer lekker hebben gegeten en niet meer zo ver hoeven te rijden...fijne dag alvast in hollywood morgen en voor nu welterusten en gezond weer op hvjxx

Emmy 2016-07-18 07:25:53

Goede keuze die langere route. Een paar km meer of minder maakt dan ook niett uit. Het zijn maar slome beesten die olifant zeehonden. Ik zie wel dat ze hun eigen zonnebrandcreme hebben of heeft dat gedoe met zand een ander doel? Veel plezier in LA.

peter 2016-07-18 08:17:16

Dit is toch veel mooier dan dolfinarium. Kregen jullie geen zin om er even tussen te gaan liggen of zwemmen ? Zou wel mooie foto's hebben opgeleverd ! Slim om een mooiere route te pakken. Als je daar bent is het toch leuk om zoveel mogelijk te zien. Ik krijg elke keer honger als ik dat eten van jullie zie. Ziet er goed uit hoor. Hebben jullie voor morgen nog Hollywood doelen die gehaald moeten worden. Nieuwe filmsterren ? Ik hoor het wel als dat het geval is. Veel plezier en tot het volgende verslag.

Jolanda 2016-07-18 11:14:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.