Onderweg naar sequoia

Verenigde Staten, Reedley

Het was wat laat geworden gisteren (1 uur), waardoor we pas rond 9/10 uur wakker waren. Om 11 uur uitgecheckt bij Royal resort en op naar de Walmart voor wat ontbijt. Daarna getanked en op naar Reeley (in de buurt van Fresno). Onderweg heeft Oskaj eindelijk zijn twinky gegeten, waar die he te al de hele vakantie over heeft en ik een lekker ijsje. De weg oogde wat meer europees, de omgeving altans. Alles was wat vlakker. Een half uur voor aankomst op bestemming kwamen we op een heel apparte weg tussen de maïsvelden en nectarinebomen. We knepen hem even, maar eenmaal de bocht om viel het gelukkig allemaal heel erg mee. Een mooi motel (edgewater inn) waar we weer lekker van magnetron maaltijden genoten hebben. Verder nog een beetje chillen op de kamer en morgen op naar sequoia!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jullie zien in een vakantie meer hotels als ik in heel mijn leven nog gezien heb...dat zegt ook iets over mijn leven haha..fijn dat jullie weer goed zijn aangekomen en het een mooie en schone kamer is.....wat is een twinky? Nog nooit van gehoord ga het opzoeken op internet want zelfs met foto is het mij nog niet duidelijk...welterusten alvast voor straks en morgen weereen hele fijne dag hvjxx

Emmy 2016-07-13 07:07:30

Leuk om de Google map er bij de zien. Je ziet dan ook echt een beetje waar jullie zijn. Ik er ook weer een zwembad. Hebben de hotels allemaal standaard een magnetron ? Wel handig zo eten, vooral op een reisdag. Als ik de verpakking lees van de twinky heb ik al niet zo veel honger meer. Een gouden sponge ? Was het lekker ? Welterusten en tot morgen.

Jolanda 2016-07-13 08:43:39

Een twinky. Tja je kunt maar ergens 14 uur voor in het vliegtuig zitten en 2177km voor in de auto rijden, Maar je moet maar zo denken Oskaj. Jij weet nu hoe hij smaakt. Verder prima ingerichte hotelkamer. Ik heb gezien dat Kim ook met haar hobby aan de gang kan. Mooi in het blauw tegen de muur in de badkamer. Tot morgen voor weer nieuwe verhalen.

peter 2016-07-13 10:55:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.