Monument valley

Verenigde Staten, Kanab

Vanochtend rond 8:00 wakker. Na het ontbijt (waarbij je nergens kon zitten) blij dat we weer weg konden uit het dorpje in niemandsland met onze minst favoriete kamer (2 spinnen + 3 beestjes in onze kamer gespot en gekild (zelfs 1 in bed!)+ niet werkende lamp + stof achter de kastjes). Onderweg naar monument valley weer over schitterende wegen gereden, maar bij lange na niet zo mooi als monument valley zelf. Met de auto een rondje van 2 uur over onverharde wegen gereden met een aantal foto stops (oa van de three sister. Wie weet op welke foto die staan?). Wat een mens allemaal niet doet voor een mooie foto. Ik ben er zelfs voor op een paard gestapt (nadat Oskaj getest had dat hij echt geen kant op ging). Super vette ervaring. Hierna nog ongeveer 4,5 uur onderweg geweest naar Kanab waar we gereserveerd hadden bij Travellodge Kanab. Onderweg nog even gestopt bij de Glen Canyon Dam in Page (welke we bij toeval tegen kwamen). Daarna in Kanab gegeten bij de pizzahut, wat heerlijk was. We hadden hier zelfs een coupon voor 16 dollar voor bleek op het bonnetje (waar we zelf niks van wisten). Nu vanavond even chillen op de kamer en morgen naar Bryce Canyon.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Wat een overwinning van jou kim om beestjes en spinnen te trotseren...of was jij de klos oskaj?😉 Natuurlijk smerig voor een hotel kamer. De three sisters is denk ik de foto waar jij en oskaj voor staan ( de vierde foto). Kim op een paard WOW knap hoor moet hij wel echt stil hebben gestaan haha.maar wel gedaan en super leuke fotos gemaakt. 💪 Ziet er lekker uit zeg die pizza (ja jij ook hoor oskaj met je korte broek😊 ) haha Hopelijk een beter hotel zonder beestjes vandaag ...welterusten alvast en goede reis weer morgen hvjxx

Emmy 2016-07-08 07:15:09

Dan ga ik voor foto nr 6. Mooie foto's die je ook wel eens in films voorbij ziet komen. Lekker slapen en een mooie dag richting Bryce canyon.

peter 2016-07-08 07:46:43

Dit is leuk wakker worden. Iedere morgen een nieuw reisverslag met nieuwe spannende verhalen. Wat is het daar mooi ! Op de beestjes op de kamer na dan. Soms tref je inderdaad wel wat mindere hotelkamers. Op naar de volgende dan maar. En dan Oskaj op een paard in een korte broek, geweldig. En dan ook nog Kim op een paard ! Knap hoor jongens, goed bezig. Voor de 3 zusters, ik denk ook foto 6, omdat deze dichter bij elkaar staan dan foto 4. Ik ben benieuwd wie er gelijk heeft !

Jolanda 2016-07-08 08:12:34

gaaf hoor! three sisters ,zijn dat niet die 3 smalle rotsen? jammer van jullie "vieze"kamer, maar ook die zal je af en toe eentje treffen helaas. Bryce is ook super! Ik leef met jullie mee ;-)

Astrid 2016-07-08 08:23:44

Helaas mam. De thee sisters is foto 6 met de 3 smalle rotsen langs elkaar. En ik heb die beestjes echt niet gekild, daar hadden ik oskaj gelukkig voor! :)

kims.reisblog 2016-07-08 15:57:20

Lieve kinderen zojuist op merking gehad op verkeerde dag gerageerd wat dom he kus oma xxx

oma 2016-07-08 20:38:08

Het zal weer eens niet zo zijn..als ik gok is het ook altijd verkeerde gok haha...had het kunnen weten...het is nog steeds hetzelfde kim als je vraagt moeten we hier rechts of linksaf en ik zeg b.v. rechts dan roept de rest al ok dan die maar links 😀

Emmy 2016-07-09 05:22:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.