Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

Vanmorgen om 8 uur wakker, spullen gepakt, ontbeten en rond 10:30 uur onderweg naar Vegas. In Nevada kon de klok weer een uur terug (nu hadden we het wel door!) waardoor we rond half 12 in Las Vegas aankwamen. Hier even geshopt in de fashion mall en even op de strip rond gekeken bij daglicht. Dit laatste duurde maar kort, want wat was het warm (ongeveer 40 graden). Daarna maar snel naar het hotel (circus circus), waar we in de rij moesten staan om in te checken. Nadat we onze kamer bereikt hadden zijn we snel gaan zwemmen, wat erg fijn was met dat warme weer. Rond half 6 besloten we het hotel is te gaan verkennen en wat is het groot!! Er zit een casino in, een volledige kermis met o.a. al 4x kamelenrace, 9 restaurants, een adventuredome met 25 atracties (waarvan 2 achtbanen), echt teveel om op te noemen! We hebben bij blue iguana gegeten (Mexicaans) wat echt super lekker was. Daarna nog even rond gewandeld in het hotel en daarna de strip op. We zijn maar tot het begin vd strip gekomen, waar we vanmiddag ook gestrand waren, maar morgen weer een dag. Wat is het inmens groot hier allemaal en wat een gekte. Het ene hotel heeft nog groter uitgepakt dan het ander. Niet normaal! Echt super vet! Op naar morgen!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Looking good guys. Ik zie zelfs een klein Venetiƫ voorbij komen. Moet niet gekker worden. Fijn dat er een zwembad is want met 40 graden is het wel fijn even af te koelen. Dat eten ziet er ook goed uit trouwens. Die mooie zon die jullie hebben is hier nog niet echt gespot. Wij genieten in de tussentijd lekker met jullie mee op afstand. Welterusten voor jullie en tot morgen.

Jolanda 2016-07-11 07:42:09

En zo zit je binnen een paar uur in een totaal andere wereld...van prachtige natuur naar prachtige hotels en winkels...maar wat een hitte daar ...dan is een zwembad en airco en een fles water met een petje op je hoofd geen overbodige luxe...het eten ziet er lekker uit en ontbijt schijnt ook goed te zijn volgens een revieuw ...voor nu welterusten en morgen gezond weer op hvjxx

Emmy 2016-07-11 07:55:43

Goedemorgen eeuuh Goedeavond. Ziet er allemaal weer prachtig uit. 40 graden is blijkbaar vrij normaal voor in Vegas in juli dus dit zal morgen ook wel zo zijn. Overdag lekker zwemmen en binnen blijven. S'avonds de hort op, dan is het ook veel mooier met al die lampjes.

peter 2016-07-11 10:09:42

:-) :-) <3

Astrid 2016-07-11 16:40:24

En wij zaten hier al te zweten bij het zwembad met nog geen 30 graden. Neem voor mij maar een aapje mee vanuit het circus :p. Klinkt allemaal heel leuk daar in ieder geval.

Vera 2016-07-11 16:42:28

Lieve kinderen jullie pa en ma zijn hier om het mij weer een keer uit te leggen . Leuke foto s gezien heel fijn dat jullie het goed maken liefs oma

oma 2016-07-16 11:33:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.