De weg naar Rome

13 apr 2018 - 23 jun 2018

Onze reis is eigenlijk al een jaar of wat terug gestart. Toen zijn we begonnen met dagtochten om vanuit Rotterdam langzaam maar zeker naar Roermond te fietsen.

Een overzicht:
  • In een grijs verleden zijn we al eens naar Breda gefietst. Door de Hoekse Waard, de dijk langs Puttershoek en bij ‘s Gravendeel de Kiltunnel door. Over het Eiland van Dordrecht naar de Moerdijk en dan het eindeloos saaie stuk ten noorden van Breda overleven. Door dit ritje maken we verbinding met de ‘Jacobsroute’ [vakantie 2013]
  • Voorjaar 2017 hebben we Breda Tilburg gedaan. Door het Ginneken weg, We fietsen door de Boswachterij Ulvenhout en de Chaamse bossen naar de lunch in Alphen. We kruisen het Bels Lijntje waarmee we het gaatje van de route ‘Langs Oude Wegen’ [vakantie 2015] dichtfietsen. Via het Landgoed Gorp en Roovert komen we in Goirle terecht. In Tilburg ontmoeten we Gerdi’s moeder in eetcafé De Spaarbank.
  • Zomer 2017 overbruggen we Tilburg Eindhoven. We verlaten Tilburg langs het Wilhelminakanaal en passeren het safaripark. Lekker doortrappen richting Middelbeers en Vessem, via Valkenswaard bereiken het Leenderbos waar we bij de boswachter kamperen. Op dit stuk hebben we de ‘Barcelona-route’ [vakantie 2017] van Benjaminse gekruist! ‘s Avonds met Gerdi’s moeder gegeten in Leende.

Niet verkeerd vinden we zelf. Vanuit huis drie eerdere vakantietochten op de fiets een beetje “aan elkaar geknoopt”...

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Gerdi-en-hans.op.de.fiets volgen

Ontvang een email zodra Gerdi-en-hans.op.de.fiets een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van gerdi-en-hans.op.de.fiets

De Negen Provinciën 4 jun 2020 - 22 jun 2020
Groene Weg naar de Middellandse Zee 18 apr 2019 - 29 jun 2019