Blut?

Verenigde Staten, Las Vegas

Vandaag weer een hete dag, 37 graden (Celsius). En ja, we waren in Las Vegas. Ik denk dat we de heetste dagen hebben gehad. Nee, Franca, die stad, daar kun je niet met een grote boog omheen. Die stad ligt midden in de woestijn en je moet er doorheen. We moesten ook, omdat er een vestiging van het camperverhuurbedrijf (#Wordfeud, Juditte, maar neem dan een goed bord!) is maar ook om die waanzin van LV eens te ervaren. En ja, helaas ben ik nu al mijn geld kw....... o nee, het zit er gelukkig nog allemaal in. We kunnen dus nog even verder.
Vandaag heb ik alleen de foto's bij het vorige verslag gezet. Onderaan het verslag staat een korte toelichting. Anders dan eergisteren. Morgen weer een verhaal. Tenminste, als het lukt, want er wordt hier gewaarschuwd voor extreem weer de komende dagen. Morgen 39, zaterdag en zondag 40 en 41 graden.... puf puf puf. We raken uitgeput.
Het verbruik van benzine van de camper is dus niet alleen zo groot omdat de camper slurpt, maar ook omdat daarnaast de generator voor de airco overuren draait! We staan nu bij een uitzichtsplaats over het meer voor de Hooverdam. Morgen meer verhaal.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Zou je het op jullie leeftijd is niet iets rustiger aan mogen doen???? met hoge temperaturen.......je hebt toch vakantie!!!!! neem eens wat rust met die hitte.

Jan en Truus 2016-06-03 09:31:07

Haha, wie ging er op die leeftijd naar Zuid-Afrika?

mari.ada.op.reis 2016-06-03 17:15:35

Nu snap je wss ook waarom ik in Azië geen hotelkamers meer boek zonder airco. Verschil is denk ik wel dat het bij jullie droog heet is en in Azië benauwd heet. Of is bij jullie de luchtvochtigheid ook hoog? Mooie verhalen en mooie foto's. Ik reis met veel plezier mee met jullie :). Groetjes uit ook een warm NL

Franca 2016-06-05 19:27:26

Nee, hier gelukkig heel droge lucht, maar uitermate vermoeiend die hitte. Vandaag 113 gr. Fahrenheit, dus 45 Celsius. Het is buiten alsof je in een over loopt, maar wel behoorlijke wind.

mari.ada.op.reis 2016-06-06 02:17:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.