Voorbereidingen

Nederland, Apeldoorn

Nog een paar dagen te gaan, dan kan de langverwachte reis beginnen. Zes weken op campertour in het ZuidWesten van de VS. Californië, Nevada, Arizona, Utah, New Mexico, Colorado, Wyoming en waar we verder eventueel nog terecht (of niet terecht) komen. Veel zal afhankelijk zijn van wat we zien, hoe het weer is, hoe graag we ergens nog blijven willen.
Maanden al mee bezig, uitgezocht, gepland, voorbereid. Zoals het overal vaak gaat zijn de laatste dagen uiterst gestrest. Het lijkt wel alsof alles nog moet gebeuren, alsof er niets nog klaar is, we nog nergens over hebben nagedacht. De koffers, de reis, de bijkomstige te regelen zaken, het huis, de was, de tuin, het giert door je hoofd en je holt van het een naar het ander. Terwijl je al zoveel er mee bezig geweest bent... Zullen we op tijd klaar zijn? Hebben we overal over nagedacht? Hoe dan ook: het begin komt eraan. Het moment van afscheid nemen. En dan het avontuur in. Het roadbook ligt klaar, maar straks wijken we er misschien totaal van af. Eerst maar eens zien wat we tegenkomen, hoe het weer is enzovoort.
Donderdag 26 mei starten we met vlucht BA 431 om 11.40 vanaf Schiphol. Eerst naar London, Heathrow om een paar uur later naar San Francisco te vliegen. Henk, een van onze buren, brengt ons in alle vroegte om zeven uur op station Apeldoorn. Daarna zijn we overgeleverd aan onszelf. Na onszelf er tig keer van overtuigd te hebben dat we alle pasjes, geld, telefoons, laptops, opladers, snoeren en papieren bij ons hebben. De rest zien we wel! Erg lang schijnt de reis niet te duren. Zelfs met overstappen in London zeggen ze dat we om 16.59u al in SF zijn. Ik dacht dat het verder weg lag.....valt het toch nog mee dus :=)

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat zullen jullie dan relaxt aankomen na zo'n 'korte' vlucht ;). Wacht maar tot je terug komt, gna gna. PS: Je zit nu op Pindat wel altijd aan VS in je reisnaam vast hè.

Francaopreis 2016-05-20 19:21:15

Wat daar op je bureau ligt is maar weinig.....of werken jullie onderweg? Ik heb ook nog wel 1 dollar voor je (mijn laatste).........is nog van mijn reis naar India in 1975 :)

Gusta 2016-05-24 13:45:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.