Hoog in de lucht

Rusland, Oeral

Zitten op 10 665 m hoogte met een 909 km per uur. Zijn reeds drie uur (nog zooo lang vliegen :p )onderweg. In Japan is het ongeveer 02:00. Onze maaltijd viel heel goed mee voor vliegtuigeten.
In het vliegtuig hebben ze alles zo goed mogelijk gedimd om nacht te stimuleren. De helft van de mensen slaapt inderdaad... Uit verveling dan is een verslagje posten he ;) In België is het nu ongeveer 19 uur dus nog geen sporen van de vermoeidheid :p We zijn ons dan maar aan het amuseren met het zelfgemaakte roadbook en de gekregen visumpapieren.

Ruw geschat zit het vliegtuig maximum drie kwart vol. Als je dan op de eerste rij met meer beenruimte zit en een lege zetel ernaast... luxe xD Zeker voor kleine mensjes ;)

Btw; de luchthaven van Kopenhagen is wel de moeite waard voor de shopaholics... van H&M tot Marc Jacobs tot typisch Skandinavische snuisterijen en allerlei taxfree producten... voor ieder wat wils dus.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.