Dag 22: Springdale - Las Vegas

Verenigde Staten, Springdale

De laatste 160 mile van onze rondreis worden vandaag afgelegd. Na een lekker ontbijt op weg naar Las Vegas. Onderweg nog wel een tussenstop bij een Walmart voor wat laatste boodschappen en een nieuwe koffer. Van de oude wil de rits niet meer goed sluiten.

Aangekomen in Las Vegas zijn we doorgereden naar de Premium Outlet. Een super groot winkelcentrum, waar alle bekende merken vertegenwoordigd zijn.
Na het bezoek aan de outlet naar ons hotel om daar nog lekker een paar uurtjes bij het zwembad te relaxen en bij te komen van alle inspanningen en indrukken van de voorgaande weken.

De avond hebben we doorgebracht in Fremont Street. Deze straat ligt recht tegenover ons hotel. De gekte van Las Vegas is daar volop aanwezig. Muziek, straatartiesten, een zipline en elk uur een lasershow op een 27 meter hoog stalen overkapping met een lengte van vijf voetbalvelden. Er worden meer dan 12,5 miljoen geavanceerde led-lampen gebruikt. De laser- en lichtshows krijgen een extra stoot energie dankzij 550.000 watt surroundgeluid.

Overnachting: Plaza Hotel & Casino

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.