Dag 4: Jackson

Verenigde Staten, Jackson

Na 2 lange reisdagen vandaag beloond met een bezoek aan de prachtige natuur in Grand Teton NP met als eerste bestemming Jenny Lake. Hier met de boatshuttle naar de overkant van het meer voor een hele mooie wandeling (Hidden Falls Trail) langs het meer terug naar het visitor center. Onderweg gestopt bij de Hidden Falls waterval. En tijdens de wandeling langs het meer diverse prachtige vergezichten.

Terug bij de auto wat gedronken en daarna door voor een kijkje bij de Jackson Lake dam om vervolgens via een mooie slingerweg door te rijden naar Signal Mountain. Daar is een viewpoint met een heel mooi uitzicht over de omgeving. Naast het uitzicht is ook de stilte die je daar ervaart heel bijzonder.
Op de terugweg naar Jackson nog een bezoek aan een plek met een aantal verlaten huizen en schuren die in vroeger jaren door de Mormonen werden bewoond. Leuk om op deze fotogenieke locatie rond te kijken.

Terug in Jacskson onszelf even opgefrist om daarna nogmaals naar de Shoot Out op Townsquare te gaan. Deze bleek vandaag wel door te gaan. Leuk om even te zien, maar verder niet heel bijzonder. Een toneelstukje in Westernstijl in de openlucht. Wel heel leuk was daarna ons bezoek aan de Silver Dollar Bar & Grill om wat te eten. Het was daar een drukte van jewelste met goed eten en een optreden van een band met typisch Amerikaanse countrymuziek. Veel bezoekers waren ook in countrystijl gekleed.

Overnachting:
Virginian Lodge

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.