Dag 3: Murray/Salt Lake City - Jackson

Verenigde Staten, Murray

Na het ontbijt en het inladen van de koffers gaan we op weg voor een rit van zo'n 275 mile naar Jackson. Halverwege deze rit hebben we een stop gepland bij Garden City met een mooi uitzicht op Bear Lake. Lekker in het zonnetje eten en drinken we daar wat aan een picknicktafel. Daarna weer op pad voor het 2e deel van de rit. Het stuk langs Bear Lake via de UT89 is erg mooi om te rijden. En ook in het vervolg van de rit, als we vanuit Utah zijn aangeland in Wyoming, wordt de omgeving waar we rijden steeds mooier. Onderweg maken we nog een stop bij een vestiging van AT&T om een telefoonkaart te kopen, zodat we wat meer mogelijkheden hebben om routes e.d. op te zoeken.

Aangekomen bij ons overnachtingsadres in Jackson en na het leegruimen van de auto gaan we op pad naar Town Square waar om 18:00 u. een Shoot Out zal plaatsvinden. Dit is een wandeling van zo'n 20 minuten. Jacskson blijkt een heel gezellig Western stadje te zijn met tal van winkeltjes, restaurants en bars.
Iets voor 18:00 u. begint het steeds meer te bewolken en dreigt er onweer. Voor de organisatie van de shootout reden om e.e.a. af te gelasten. Morgen dan maar een nieuwe poging. Uiteindelijk blijft het toch droog en belanden we bij een Mexicaans restaurant om de dag af te sluiten.

Overnachting:
Virginian Lodge

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.