Dag 10: Cody - Rock Springs

Verenigde Staten, Cody

Vandaag een lange reisdag van zo'n 5 uur om vanuit Cody alvast een deel van de route richting Moab te overbruggen, waar we nog een aantal nationele parken gaan bezoeken. Maar eerst een heerlijk Amerikaans ontbijt bij Granny's gegeten en de auto volgetankt. Als tussenstop hebben we een hotel gereserveerd in Rock Springs. De route daar naartoe is lang en eentoning door het saaie en verlaten landschap waar we doorheen rijden. Maar met 3 chaffeurs verder goed te doen.

Na het inchecken bij ons overnachtingshotel kregen we een heerlijke cocktail naar keuze aangeboden. Deze hebben we in het zonnetje op het terras van het hotel opgedronken. Dat beviel zo goed dat een 2e cocktail er ook nog wel in ging. Daarna was het tijd om wat te eten. Hiervoor kwamen we na een lekkere wandeling terecht bij het Village Inn Restaurant.

Overnachting:
Quality Inn Rock Springs

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.