Relaxen

Indonesië, Nusa Tenggara Barat

Er staat niks op het programma. Het einde van de vakantie is in zicht en we doen/kunnen na de trekking niks. Dus uitgeslapen. Het ontbijtbuffet is geweldig. Lekker gegeten. Na het eten gaan Annemiek en Lieke naar het strand. Het ziet er idilisch uit.

Richard is wat ziek en gaat terug naar de kamer. Ook Frank blijft op de kamer om te lezen. De dames zoeken het zwembad op. Aan het eind van de middag gaan ze nog even (1/2 uur lopen) naar het zuster hotel: Hotel Ombak Sunset. Het grote zwembad van ons hotel is in onderhoud en we mogen daar ook zwemmen. Ze zijn benieuwd of dat ook iets voor morgen is. Ook willen ze graag foto's op de schommels in zee maken. Helaas is het laag water waardoor de foto's niet zo mooi zijn.

's avonds gegeten bij JM's Steakhouse. Die had Frank opgezocht en het bleek een geweldige keuze te zijn. Heerlijk gegeten.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Schommels zien er heel apart uit!

Renee 2016-08-03 21:50:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.