Sengiggi

Indonesië, Nusa Tenggara Barat

Vroeg opgestaan om om 7 uur mee te doen met tai chi op het strand. Althans dat was het plan van de dames. Eenmaal aangekomen toch maar gekozen voor een strandwandeling.

Daarna lekker ontbijten. Van alles en nog wat. Geen buffet, gewoon van de kaart. Het duurde allemaal wel even, maar het is toch vakantie. Daarna rustig aangedaan onder het afdak bij het strand. Beetje gezwommen in de zee en het zwembad.

Het is weer tijd voor diner. Recenties nageplozen en gekozen voor Toco Beach. Het is niet ver dus lekker gaan lopen. Dat viel tegen. Hoewel de zon al weg was, was het toch nog wel warm. Er was wel iets van een stoep, maar door de veel harder rijdende auto’s, scooters en vrachtwagens voelde het niet veilig. Het laatste stukje was gelukkig heel veilig. Het was een donker (en dan bedoel ik ook echt donker) zandpad naar het strand. Lekker gegeten. Eerst aan een lange tafel en het toetje gegeten in een gazebo (kleine rieten huis onder de palmen). Het motto van het restaurant is natural place, natural food. Ineens een hele grote gifgroene levende sprinkhaan op je bord, hellup!

Terugweg taxi genomen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.