Lekker relaxen

Indonesië, Bali

De dag begint rustig. Heerlijk ontbeten en daarna bij het kleine zwembad een mooi plekje in de schaduw opgezocht. Lekker wat gelezen en rustig aan gedaan.

De GoPro uitgeprobeerd. Wat een geweldig ding! kan heel veel en mooie plaatjes mee geschoten. Ook in het water. het richtinggevoel van Lieke en Frank was veel beter dan dat van Richard of kwam het door een instelling op de GoPro? Laten we het maar op het laatste houden.

Gisterenavond habben we in de supermarkt wat noodles bekers gekocht. Iedere keer uit eten gaan gaat toch vervelen en is een beetje too much. Nu gezellig provisorisch op de kamer de noodles klaarmaken. Helaas was Annemiek een beetje ziek en kon niet meegenieten van onze culinaire topprestatie.

Voldaan gingen Frank en Lieke weer naar onze plek aan het zembad. Richard ging een stukje rennen. De receptie had gezegd naar links en dan naar rechts, naar de tempel. Zo kom je de bergen wel in. Inderdaad, de tempel al snel gevonden. Vandaar een stukje verder gelopen, de bergen in. Daar waren ze een tempel o.i.d. aan het bouwen en er hing een rode vlag. Wat zou dat betekenen? Al een hele tijd waren er schoten te horen? Het leek me niet slim om door te rennen. Na enige tijd ging iemand op een scooter die kant op. Het was dus toch veilig. Al snel zag ik iemand in legertenue. Het was een schietoefening. Omgedraaid en terug naar de hoofdweg. Daar een stuk gelopen; tot aan het militaire complex. Weer omgekeerd en naar het hotel terug. Bijna 8 km gelopen.

Annemiek zat lekker aan ons zwembad en de kids waren weer terug naar de kamer de GoPro resultaten te bekijken. Snel nog een verfrissende duik genomen in de zee.

's Avonds gedineerd bij ons favoriete restaurant aan de overkant van de straat. Wederom heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Dat laatste een beetje goedgemaakt met een (volgens ons) ruime fooi.

Vroeg naar bed want morgen weer vroeg op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.