Bearizona en Williams

Verenigde Staten, Williams az

Vanmorgen vroeg wakker en lekker op tijd op weg gegaan naar Bearizona ( een soort beekse bergen maar dan lokale beesten) daar hebben we dan ook eindelijk Echte beren gezien... Eindelijk. Eerst een rondje met de auto gedaan, toen de wandelroute met de kleine dieren en roofvogelshow en daarna nog een rondje met een oude bus waarbij wel alle ramen open mochten blijven. Aan het eind hebben alle kids nog even een tattoo laten zetten en toen op weg naar Williams om nu route 66 helemaal te bekijken. (Wat betekent shoppen natuurlijk) Aan het eind lekker gegeten bij Rod's steakhouse en weer op weg naar de camping waar de kids buiten een film zitten te kijken. Morgen weer een reisdag, nu naar Blythe.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Weer van alles mee gemaakt van bruine beer tot souveniertje Wat je allemaal niet tegen komt op je reis en dan naar de camping en de kids kijken een filmpje geweldig Groetjes Jos en pieta

Pieta 2014-08-17 10:45:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.