We zijn er!! En dag 2 San Fransisco

Verenigde Staten, San Fransisco

1 augustus: Na een lange reis zijn we redelijk op tijd aangekomen in San Fransisco. Eerst moesten we nog in een lange rij voor de douane maar na alles gecheckt te hebben kregen we onze stempels. Met de taxi naar het hotel en daarna maar gelijk de pier opgegaan om alles te bekijken. Na een echt Amerikaans diner (McDonald's ) zijn we doodmoe naar ons hotel gegaan en gaan slapen. Morgen meer.

2 augustus: na een heel vroeg ontbijt bij de IHOP zijn we een wandeling gaan maken op pier 39 waar er ook werd besloten om een fietstocht over de golden gate bridge te maken,dus zo gezegd zo gedaan en hoe leuk was dat. Ondanks de hoogte verschillen (dat valt toch een beetje tegen voor mensen van het vlakke land) was het echt super. We waren ook nog redelijk vroeg dus de drukte was ook nog te doen en aan de andere kant (na weer een berg op en af) zijn we op de Ferry gestapt om ons terug te laten varen naar fishermanswarf. Fietsen weer ingeleverd en een uurtje later toch maar besloten om richting Chinatown te gaan, lopend wel te verstaan en ook dan maar gelijk de hoogste toren bekeken aan de buitenkant, aan het eind vd dag zijn we dan ook echt heel moe (Thomas is zelfs in slaap gevallen tijdens het eten) maar voldaan.



Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig geen vertraging. Leuk hoor om die foto's te zien. Geniet van jullie verblijf in San Francisco!

devriesjes 2014-08-02 15:59:48

Dit is leuk kan ik jullie volgen! Al veel gezien en gedaan. Lopen en op de fiets in Amerika. Ik had veel autorijden verwacht. Ziet er allemaal leuk uit. Ik mis Josina en Jacqueline op de foto. Amerika niet alleen door de camera bekijken dames. Veel plezier.

tante Elsa 2014-08-03 18:54:28

hallo iedereen, is het leuk daar in Amerika?? en in het vliegtuig? ik heb ook heel veel zin in om op vakantie gaan.

dewi 2014-08-04 18:40:38

Leuk om te volgen....gaaf over die brug zeg...have fun!

Kim 2014-08-04 18:53:07

Hoi luitjes, Leuk om met jullie mee te kijken en lezen. Veel herkenning voor mij in San Francisco. Was de hoogste toren toevallig de Trans American Pyramid? Ons hotel lag daar toen naast. En fietsen over de Golden Gate, wat een super ervaring! Groetjes en veel plezier verder, Anja

Anja 2014-08-05 09:15:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.