Nederland - Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen.

8 sep 2023 - 18 sep 2023

Naar de plaats Cadzand-Bad in Zeeuws-Vlaanderen.

In het najaar van 2023 willen wij er nog even op uit en besluiten naar een bungalow in Zeeland te gaan. Het wordt een woning op het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad van de firma Roompot. In een woonblokje met 3 appartementen hebben wij het middelste, het heeft 2 etages.

Zeeuws-Vlaanderen is het zuidelijkste gedeelte van de Nederlandse provincie Zeeland en is het gedeelte van die provincie dat aan de Belgische provincies West- en Oost-Vlaanderen grenst.
Cadzand-Bad is een bekende badplaats en ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland aan de grens met België en is een onderdeel van het naburige Cadzand.
 

Volgens de website van het park:

Op dit prachtige park ontbreekt het je aan niets. Een luxe villa met alles erop en eraan. Een groene tuin, een fijn terras of steiger voor lange, lichte dagen en zwoele avonden. Het schone Noordzeestrand is hooguit een kwartiertje lopen.

De luxe villa's op ons vakantiepark bieden veel comfort en privacy en zijn vaak voorzien van een ruime tuin. De ideale ligging aan het strand en in de directe omgeving van vele toprestaurants en strandpaviljoens, maken het vakantiegevoel op Noordzee Résidence Cadzand-Bad helemaal compleet.
Zin in een uitstapje? In de directe omgeving kan je een bezoek brengen aan natuurgebied Het Zwin, de sfeervolle badplaats Knokke of het historische stadje Brugge.

Vanuit Cadzand-Bad zit je zo in België. Het oude Brugge is een van de mooiste Belgische steden. Over pittoreske bruggetjes loop je door een web van kanaaltjes. 'Het Venetië van het noorden', zo wordt de stad ook wel genoemd. Op nog geen 20 minuten met de auto ligt Knokke, de leukste en populairste badplaats van België.
Zin in een wandeling in een mooi natuurgebied? Het Zwin ligt tegen Cadzand aan en eindigt een stukje over de grens in Vlaanderen. En na een lekker dagje uit weet je: in je vakantievilla kom je lekker bij. Klaar voor een volgende vakantiedag.
 

Andere reisverslagen.

Reisverslagen van een aantal van onze andere reizen zijn te vinden onder de link:
Dutchmarco

Veel leesplezier, Marco en Rina (M&R).

(Disclaimer: aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Gegevens en prijsniveau uit 2023.)

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Menrbijtjes volgen

Ontvang een email zodra Menrbijtjes een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van menrbijtjes

Duitsland - Sauerland en Harz 2022. 12 sep 2022 - 26 sep 2022
België, Bredene, West-Vlaanderen 2021. 6 sep 2021 - 17 sep 2021
Frankrijk - Dordogne / Lot 2019. 8 sep 2019 - 28 sep 2019
Rondreis zuidwest USA 2018. 9 sep 2018 - 11 okt 2018