Duitsland, Ferienresort Cochem in Moselhöhe Ediger-Eller 2023.

22 mei 2023 - 2 jun 2023

Naar de plaats Cochem aan de Moezel.

In het voorjaar van 2023 willen wij er even op uit en besluiten naar een bungalow in Duitsland te gaan, en wel naar het gebied van de rivier de Moezel.
Wij zijn al wel eens eerder in het Moezelgebied geweest. Nu gaan wij naar een bungalow (Type GC6 Comfort) op het Roompot-park Ferienresort Cochem in Moselhöhe Ediger-Eller, Duitsland. Het park ligt in de deelstaat Rijnland-Palts vlakbij de Moezel. Vanaf het park ligt de plaats Cochem op 6 autokilometers naar het noorden.

Vanaf huis is dat 365 kilometer rijden, waar een rijtijd van 4 uur voor staat.
 

Over deze bestemming volgens de website van het park:

Dichtbij en toch 100% anders.
De typische vakwerkhuizen, uitgestrekte wijngaarden, rivier de Moezel en historische plaatsen rond Ferienresort Cochem roepen een romantische en authentieke sfeer op. Niet voor niets is dit gebied al vele jaren een favoriete vakantiebestemming bij Nederlanders en Belgen. Het vakantiepark is gelegen in heuvelachtig gebied en ligt op 350 meter hoogte, een kleine 200 meter boven het plaatsje Cochem. Hier geniet je vanuit je originele vakwerkvilla van het prachtige uitzicht op de omliggende heuvels en bosrijke omgeving. Naast een overdekt zwembad, bowlingbanen (dit blijken 2 kegelbanen te zijn) en Kids Club zijn de golfbanen een belangrijke troef. Beginnende en gevorderde golfers genieten op de 9- of 18-holes baan van uitdagende holes en prachtige vergezichten.
 

Keycards.

Een paar dagen voor vertrek ontvangen wij via de post van Roompot een brief met details van onze boeking, inclusief 2 keycards (kunststof kaartjes op formaat creditcard met magnetische gegevens betreffende het deurslot van onze bungalow). Hiermee kunnen wij dus de deur van de vakantiewoning openen. Aanmelden bij de receptie van het park is dan niet nodig. Als wij met zo'n keycard de deur voor de eerste keer openen, zijn wij automatisch ingecheckt. Met deze keycard is ook de slagboom van het park te openen. Handig!
 

Andere reisverslagen.

Reisverslagen van een aantal van onze andere reizen zijn te vinden onder de link:
Dutchmarco

Veel leesplezier, Marco en Rina (M&R).

(Disclaimer: aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Gegevens en prijsniveau uit 2023.)


Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Menrbijtjes volgen

Ontvang een email zodra Menrbijtjes een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van menrbijtjes

Duitsland - Sauerland en Harz 2022. 12 sep 2022 - 26 sep 2022
België, Bredene, West-Vlaanderen 2021. 6 sep 2021 - 17 sep 2021
Frankrijk - Dordogne / Lot 2019. 8 sep 2019 - 28 sep 2019
Rondreis zuidwest USA 2018. 9 sep 2018 - 11 okt 2018