Terug naar huis. Parijs - Boxtel

Nederland, Boxtel

Vanmorgen zijn we bijtijds opgestaan om de laatste dingen in te pakken.
Het ontbijt hebben in het hotel genomen. Ff lekker ervan genieten nog. Het is nu allemaal de laatste keer. Ook voor nu de laatste keer naar het busstation fietsen. De fietsen stonden trouw te wachten in de locker van het hotel. Ze stonden er nog precies zo als wij ze achter gelaten hebben. Wij hebben ze bevrijd en onze tassen er weer op gedaan.
Na een paar dagen rust ging het fietsen goed. Met de navigatie zijn we door Parijs gegaan. Om over de Seine te komen wilde wij speciaal over een gegolfde brug die direct uitkomt bij Bercy park waar onze opstap is.
We waren ruim op tijd bij de bussen en moesten wachten. Uiteindelijk kwam onze bus. Wij hebben tickets inclusief fiets vervoer. Een fietsendrager zat niet op de bus en fietsen moesten onderin de bus.
Ik nog vragen aan de chauffeur of hij iets van een deken had om te beschermen. Nee dat had hij niet.
Wij wielen uit de fietsen en maar zo goed mogelijk erin leggen. Dat ging de chauffeur niet snel genoeg en toen ben ik heel boos op hem geworden en dat ik het niet normaal vond dat fietsen zo mee moesten.
Hij accepteerde de extra minuten nu. Toen wij als laatste de bus instapten waren de mensen stil. Wrs (zeker) hadden ze mij wel gehoord,
De busreis ging verder goed. Voor Gent was er een half uur pauze.
Om 18:45uur kwamen we aan op de Kennedy laan in Eindhoven. Ons eindstation.
De fietsen kwamen uit de bus en tot onze verbazing waren ze niet beschadigd. Wat een geluk zeg.
Wij hebben nu onze laatste kilometers gemaakt naar huis.


Maar hoe hebben we onze vakantie beleeft?

Brent: Ik heb het heel leuk gehad een ander soort vakantie voor de veranderingen. En ook een beetje een andere manier van leven dat je in de ochtend naar een bakkertje gaat om je ontbijt te kopen in plaats van alles al in huis te hebben. En ik heb het heel leuk met papa gehad en heb er veel van opgestoken en veel nieuwe dingen ontdekt en beleefd.

Steven: heel leuk en plezierig. Brent fietst makkelijk en sociaal. We passen goed bij elkaar. We hebben goed kunnen praten en lachen met elkaar. Geen moment heb ik mij verveeld met Brent.

En wat wij samen leuk vonden zijn de reacties van iedereen. Via Pindat maar ook privé. Zeker ook van de vrienden van Brent. Iedereen bedankt.
Verders,de verscheidenheid aan overnachtingen, het eten enzo.
De route werd leuker door de kleine dorpjes en het heuvelachtige. De spoorbaan vonden we minder. Ohja de wind. Pfff die was ons niet goed gezind maar door elkaar af te lossen met kopwerk werd het ook samenwerking.
Parijs was indrukwekkend groot maar zo gezellig en leuk om terug te gaan.
De Eiffeltoren gisteren was een super afsluiting van onze vakantie.
En verder heel veel dingen die niet te beschrijven zijn of vast te leggen op foto maar die wij wel meenemen in onze gedachten en herinneringen.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad! Wij genieten samen met jullie van alle herinneringen, nu weer veilig thuis!❤️

Sophie 2022-05-30 21:13:07

Wat een geweldige reis en wat mooi dat wij daarvoor konden meegenieten! Het is wel weer fijn om jullie zo te zien, en ik ben benieuwd of ik Brent nog kan onderscheiden van een aardbei, want volgensmij was Brent redelijk verbrand😂. Ik hoor graag jullie verhalen terug en dan lekker nagenieten!

Thomas 2022-05-30 21:14:07

Jullie hebben genoten van jullie fietsvakantie. Heel veel gezien. Lekker gegeten. Waarschijnlijk zal dit niet jullie laatste fietsvakantie zijn. Fijn dat jullie weer thuis zijn. “Welkom thuis”

Yvonne 2022-05-30 21:15:01

Fijn en leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! En ook super mooie foto’s over de week door!

Nils 2022-05-30 21:17:12

Fijn weer goed thuis te zijn! Ik heb genoten van de verslagen en de leuke foto's. En nu thuis nagenieten ! Tante Rina.

Tante Rina. 2022-05-30 22:07:10

Gefeliciteerd met het behalen van het eindstation, thuis. Wat een uitdaging en fantastische reis. Brent heeft toch wat goede invloed van zijn peettante meegekregen. Een ervaring die je nooit vergeet. Dank dat we op deze manier jullie reis mochten volgen

Ton en Rian 2022-05-30 22:11:20

Hoi Steven en Brent , Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn , was weer heel leuk om de verhalen te lezen . Ik zie jullie volgende week pas , daar ik morgen naar de alpe d’ hues vertrek . Wat n reis hè Brent , zo met je vader ,das heel apart , zullen veel vrienden stiekem jaloers op je zijn . Groet en tot vlgd week , dan gaan we het er nog ff over hebben .

Harrie 2022-05-30 23:28:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.