Shoppen met de dames

Indonesië, Bali

Na vandaag nog maar 1 dingetje over wat ik moet doen deze vakantie, de massage. Waarom nog maar 1? Omdat ik de overige 2 openstaande dingetjes vandaag heb ingevuld!

Vanochtend begonnen met stappen met "de dames" (en nog een heer). Weg vanuit het hotel naar Kuta, of nee, toch maar Seminyak, oh nee, toch Kuta, weet je, we gaan er tussen Kuta en Seminyak uit! (Vrouwen...) Maar goed, rondgelopen in de winkelstraat, dames bijgestaan bij hun keuzes, taak volbracht! Daarna lekker bij en in het zwembad bijkomen.

Na het zwembad toch maar besloten om vanavond te gaan stappen in Kuta. Drie barretjes/discotheken bezocht en van band naar DJ en van de Beatles naar Dance gegaan. Ik was bijna de hele avond op de dansvloer te bekennen, bijna...Nu maar mn nest in. Morgen lekker uitslapen en dan voor de verandering maar eens naar het zwembad. Alweer de laatste volledige dag voor een deel van de groep. Ik mag gelukkig nog een paar nachtjes extra blijven!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.